Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Experiență unică de cumpărături

  pentru Noriel Vulcan Store

  Noriel Vulcan Store

  București, Romania

   

  Noriel și-a dorit un sistem de iluminat superior, care să completeze noul concept al magazinului, să optimizeze consumul energetic și să le asigure clienților o experienţă memorabilă la cumpărături.

  Noriel Vulcan Store

  Datorită soluţiei livrate de Signify

  am observat că,

  în medie, s-au obţinut diferenţe măsurate în consumul energetic de 65-70%, în condiţiile în care nivelul cantitativ de lumină a crescut cu până la 50%.”

   

  -Dragos Tugui, Leasing Manager Noriel

  Provocarea

  Provocarea

   

  Pentru a rămâne în topul retailerilor de jucării, Noriel Vulcan Store a lansat un nou concept pentru magazinul său, proiectat în jurul componentei experiențiale. Acesta include mai multe zone de prezentare pentru marile branduri, una dedicată noutăților și o zonă unde clienților li se oferă, în premieră, posibilitatea de a vedea și testa produsele comercializate exclusiv online. 

  Conceptul și soluția

  Conceptul și soluția

   

  Pentru a răspunde acestor provocări, Signify a înlocuit vechea soluție de iluminat fluorescent, cu iodură metalică, proiectoare și iluminat de accent, alegând în schimb soluția LED Coreline Trunking. Noua tehnologie asigură un iluminat uniform pe suprafața întregului magazin și accentuează zonele de interes. În felul acesta, s-a atins un nivel de iluminat mult mai ridicat decât media prezentă în magazinele cu specific similar, cu valori de peste 7-800 lucși/m2. 

  • Cleanroom LED
   Cleanroom LED
   Clienţii care operează unităţi cu cerinţe extrem de stricte în materie de igienă – în spitale, laboratoare și anumite spații de producție(de exemplu în industria alimentației), ne...

  Cazuri similare

  • Librăriile Thalia

   Librăriile Thalia

   Descoperiţi cum creează lămpile MASTERColour CDM Evolution atmosfera ideală pentru răsfoirea cărţilor la Thalia

  • Edeka Gluckstadt

   Edeka Gluckstadt

   Aflaţi cum a reuşit iluminatul pentru supermarketuri să asigure o experienţă de cumpărare superioară la EDEKA

  • Centrul comercial Bullring

   Centrul comercial Bullring

   Aflaţi cum iluminatul cu LED pentru magazine a ajutat la îmbunătăţirea experienţei de cumpărare în centrul comercial bullring