Produse evidențiate

StyliD Evo

StyliD Evo este o gamă de produse de înaltă performanță, care oferă flexibilitatea de a vă actualiza sistemul iluminat pentru a crea o nouă ambianță în magazin și pentru a se potrivi noilor dispuneri și prezentări, fără a fi nevoie să înlocuiți corpurile de iluminat.

SpaceWise

SpaceWise este un sistem de iluminat cu LED flexibil cu control wireless care îți permite să îți configurezi zone de iluminat în spațiul tău de birouri.

Iridium gen3

Primul corp de iluminat inteligent dotat cu funcții de conectivitate mobilă GPRS încorporate pentru punerea automată în funcțiune și importul de date privind activele pe platforma de gestionare a sistemelor de iluminat CityTouch.

Metronomis LED

Conferiți un farmec și o personalitate nouă orașului dvs, cu ajutorul inovatorului iluminat stradal cu LED

Ledinaire - LED pur și simplu excelent

Ledinaire - acum, puteți trece la LED fără efort și fără costuri inutile

Maxos fusion

Crearea unui mediu sigur este prima prioritate pentru spațiile industriale. Acum puteți respecta reglementările din industrie, simultan cu maximizarea valorii investiției dvs. cu Maxos fusion.

Digistreet

DigiStreet System ready (SR), construit pentru orașele inteligente, vă pregătește pentru era digitală, permițându-vă în același timp să economisiți energie și resurse. Dispune, de asemenea, de sistemele optice Ledgine de înaltă performanță și permite o întreținere mai eficientă datorită etichetei de service Philips.

Iluminat cu LED TrueForce

Lumini LED Philips TrueForce – un substitut rentabil pentru HID, care facilitează modernizarea luminilor urbane, a luminilor publice și a luminilor industriale prin utilizarea LED-urilor.

Tuburi LED

De la eficiența energetică optimizată la cel mai înalt flux luminos. Acum, puteți găsi tuburile luminoase eficiente energetic de care aveți nevoie în gama de tuburi luminoase LED Philips.

Iluminat Philips Ultra Efficient

Iluminatul pentru produsele, serviciile și sistemele pentru circularitate contribuie la atingerea obiectivelor de sustenabilitate. Produsele de iluminat Philips pot fi retipărite, recondiționate, refolosite, reutilizate sau reciclate.

Compatibilitate cu Interact

Lămpile și corpurile de iluminat Philips Interact Ready funcționează cu aplicația intuitivă Interact Pro pentru a oferi iluminatul conectat întreprinderilor mici și mijlocii

Benzi LED

Noile benzi LED de la Philips vă oferă o selecție largă de iluminat de înaltă calitate, care se potrivește diverselor aplicații și bugete

Conversie la LED

Trecerea la LED nu a fost niciodată mai ușoară! Rămâneți cu un pas înaintea reglementărilor UE și alegeți între soluții LED diverse, rapide și ușor de instalat.

Lămpi LED

Lămpi LED Philips - gama noastră extinsă de lămpi LED contribuie la furnizarea unei lumini de înaltă calitate pentru înlocuirea becurilor incandescente și a spoturilor cu halogen.

Lămpi LED Philips MasterConnect

Lămpi LED inteligente cu montare în instalații existente, care vă oferă o modalitate ușoară și lipsită de probleme de a vă moderniza sistemul și de a vă bucura de toate beneficiile iluminatului conectat.

CoreLine

CoreLine oferă corpuri de iluminat cu LED eficiente energetic și ușor de instalat, care înlocuiesc tehnologiile de iluminat convenționale.

Perfectfit

Vă ușurăm munca cu corpuri de iluminat imprimate pentru a se potrivi exact cu specificațiile dumneavoastră.

Cum vă pot ajuta?

Contactați-ne

Pentru întrebări de afaceri privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiți acest formular