Adevărații profesioniști își ajută clienții să realizeze economii de energie

* Această pictogramă a fost dezvoltată de Signify și este folosită sub formă de autocertificare pentru lămpile Philips Ultra Efficient, care respectă cel mai înalt grad de eficiență energetică stabilit de reglementările europene privind etichetarea.

Răspunsul dvs. foarte bun la toate cerințele clienților dvs. în materie de sustenabilitate.

Datorită unui progres tehnologic important, becurile, spoturile și tuburile Philips Ultra Efficient LED permit clienților dvs. să economisească imediat peste 44% energie în comparație cu alternativele LED standard. Investiția se amortizează în patru luni, în funcție de lampa selectată.

Economisiți costurile cu energia cu un consum de energie* cu peste 44%* mai mic.

De 3 ori mai mult decât produsele standard de iluminat cu LED.

Lumină de foarte bună calitate și confortabilă, fără pâlpâiri, cu strălucire redusă și CRI 80.

Un cost total de deținere excelent pentru clienții dvs. și un profit ridicat pentru fiecare punct de lumină pentru dvs.

*Atunci când se compară un tub LED Ultra Efficient cu un tub LED standard; 50% pentru spotul Ultra Efficient și 60% pentru becul Ultra Efficient.

Vă prezentăm gama noastră de produse ultra-eficiente

Cu lămpile noastre Ultra Efficient puteți oferi clienților dvs. produse inovatoare și cu valoare adăugată pentru a minimiza consumul de energie și costurile energetice. Și, deși produsele LED ultra-eficiente necesită mai puțină întreținere și înlocuire, investiția mai mare a clientului dvs. va oferi un profit mai mare pentru fiecare punct de lumină!

Mai multe informații în curând

Duceți eficiența la nivelul următor

Noile lămpi Philips Ultra Efficient reprezintă o adevărată descoperire pe calea către un iluminat mai durabil. În tabelul de mai jos, care compară produsele Philips anterioare, puteți vedea că lămpile noastre LED Ultra Efficient oferă economii remarcabile.

Exemple de calcule

Înlocuirea tubului convențional de 58 W cu tub LED de 17,6 W

Tub fluorescent

58 W
88 lumeni/watt
20.000 de ore

săgeată

Tub LED standard*

31,5 W
111 lumeni/watt
30.000 de ore

săgeată

Tub LED ultra eficient

17,6 W
210 lumeni/watt
100.000 de ore

Faceți alegerea durabilă:

  1. Iluminatul LED ultra-eficient îi ajută pe clienți să atingă obiectivele de sustenabilitate și să se califice pentru finanțare UE. 
  2. În comparație cu un tub LED standard, Philips MASTER LEDtube Ultra Efficient poate reduce emisiile de CO2 cu până la 584 kg de-a lungul duratei de viață. Acesta este echivalentul emisiilor de CO2 absorbite de peste 26 de copaci
  3. În comparație cu un tub fluorescent, Philips MASTER LEDtube Ultra Efficient poate reduce emisiile de CO2 cu până la 2285 kg de-a lungul duratei de viață. Acesta este echivalentul emisiilor de CO2 absorbite de peste 103 copaci

* Tubul LED standard se referă la Philips CorePro LEDtube EM/mains Ultra Output care funcționează cu conectare la rețeaua principală 
 ** Pe baza literaturii științifice multiple, un copac matur poate absorbi în medie 22 kg CO2 pe an.

LED-ul Ultra Efficient este soluția de iluminat sustenabilă - ajutând clienții să atingă obiectivele de sustenabilitate și să se califice pentru finanțarea UE.

Noul regulament de etichetare energetică

Clasele de eficiență energetică au fost redenumite și redimensionate: de la „A++ la E” la „A la G”. Produsele sunt clasificate pe o nouă bază de calcul, iar un cod QR ajută clienții să vadă rapid detaliile produselor în baza de date EPREL.

Mai mult de apreciat

Iluminat pentru acțiuni climatice

În calitate de companie globală, suntem pregătiți să contribuim cu acțiuni semnificative și schimbări de durată.

Trecerea la o economie sustenabilă

Programul Green Switch al Signify oferă numeroase modalități de a contribui la o Uniune Europeană mai ecologică, mai inteligentă și mai prosperă.

Iluminat pentru bunăstare

Iluminatul are un efect profund asupra oamenilor. Descoperiți cum ne poate ajuta să vedem, să simțim și să performăm bine.