Mai sigur, mai eficient energetic și mai durabil

Caracteristici principale ale produsului

Un iluminat mai bun pentru rezultate mai bune

Pentru a vă menține o poziție solidă în mediul industrial, trebuie să gestionați atent costurile fiecărui proces. Iluminatul poate genera până la 80% din factura la energie electrică a unui depozit, deci trebuie să fie cât mai eficient și mai economic posibil. Durabile și economice, soluțiile de iluminat cu LED-uri de la Philips pot avea un impact enorm asupra profiturilor dvs., limitând costurile operaționale prin reducerea timpilor morți și a consumului de energie, oferind siguranță angajaților dvs. în spațiile de lucru și sporind productivitatea. În plus, vă puteți asigura că unitatea dvs. este adaptată la IoT, cu ajutorul corpurilor noastre de iluminat conectate, în combinație cu Interact Industry, permițându-vă să valorificați puterea tehnologiei inteligente.

Reduceți costurile

Obțineți un cost total de exploatare mai mic cu corpuri de iluminat LED cu durată lungă de viață

Reduceți costurile consumului de energie


Optimizați designul sistemelor de iluminat cu opțiuni diverse de pachete de fluxuri și fascicule

Îmbunătățiți protecția muncii

Respectați standardele naționale și internaționale de siguranță


Creați un mediu de lucru sigur printr-un iluminat amplu al spațiilor de lucru

Susțineți confortul angajaților printr-un sistem de iluminat cu LED-uri de înaltă calitate

Îmbunătățiți sustenabilitatea

Reduceți amprenta de carbon printr-un consum mai mic de energie


Reduceți impactul ecologic printr-o eficiență sporită și o cantitate redusă de deșeuri

Respectați reglementările naționale și internaționale privind energia și protecția mediului

Explorați posibilitățile

Pentru zonele de logistică și producție cu tavane medii/înalte

Pentru depozite și sectorul logistic

Rafturi din depozite industriale

Descoperiți iluminatul conectat

Vă interesează să creați un depozit sau o unitate de producție inteligentă? Interact Industry funcționează împreună cu iluminatul nostru conectat pentru a oferi o platformă de inovare, astfel încât să puteți optimiza eficiența, să maximizați economiile de energie și să îmbunătățiți productivitatea și siguranța. Suita noastră de aplicații de management al iluminatului cu valoare adăugată extinde valoarea iluminatului conectat prin informații și date, în timp ce gestionarea centralizată a iluminatului vă permite să reduceți cheltuielile operaționale, să asigurați conformitatea și să planificați întreținerea. Gata cu presupunerile. Doar decizii în timp real, bazate pe date.

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Studii de caz

Factory

42% energy savings and better working conditions for the employees with the modernization to Pacific LED.

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.