Ultimă instanță sau ultimă generație

Adevărații profesioniști aleg Philips CoreLine pentru fiecare proiect în care lumina contează cu adevărat

Instalatorii inteligenți nu spun niciodată „nu” economisirii de timp și bani. Iar cu corpurile de iluminat LED Philips CoreLine, nici nu trebuie să o facă vreodată. Pentru că Philips CoreLine oferă o gamă completă de soluții de iluminat cu LED care reduc timpul de instalare la minimum, economisind în același timp un maximum de energie.

Inovație

Corpurile de iluminat CoreLine sunt primele corpuri de iluminat compatibile cu Interact, integrându-se perfect cu aplicația și panoul intuitiv de comandă Interact Pro.

Easy-to-install

Designul eficient al instalațiilor cu LED CoreLine permite înlocuirea lămpilor existente, eliminând operațiile costisitoare de refacere a cablajelor sau de reconfigurare a plafoanelor.

Calitate superioară

La baza luminii de înaltă calitate oferite de CoreLine se află tehnologia LED. Durata sa lungă de viață vă permite să îndepliniți orice cerință și să oferiți cea mai bună soluție de iluminat.

Adevărații profesioniști contează pe Philips CoreLine

Indiferent dacă este vechi sau nou, iluminatul optim cu LED poate transforma o clădire în ceva cu adevărat special, într-un loc în care oamenilor le place să lucreze și să trăiască. Oferiți clienților un moment de surpriză cu corpurile de iluminat cu LED Philips CoreLine: gama completă de iluminat LED de înaltă calitate, care stabilește standardul pe piață. Pentru că atunci când lumina contează cu adevărat, nu vrei să riscați.

Instalare mai rapidă cu noile corpuri de iluminat Philips CoreLine etanșe la apă

Noile corpuri de iluminat CoreLine impermeabile pot înlocui direct corpurile de iluminat impermeabile convenționale, cu lămpi fluorescente de la 18 W până la 58 W. Timpul de instalare este redus datorită noului design extrem de robust, cu glisoare mai lungi și sisteme de blocare îmbunătățite, pentru ușurință la deschidere și închidere. Corpurile de iluminat CoreLine impermeabile sunt dotate cu conectivitate wireless integrată (Interact Ready).

Familiile din această gamă

overview-content-image-connected-lighting

Iluminat conectat construit pentru succes

Prin iluminat conectat se înțelege faptul că luminile LED cu senzori integrați sunt conectate la software-ul aplicației, ceea ce deschide un întreg nou univers de oportunități.

Indiferent care sunt nevoile de iluminat ale clientului dvs., Philips oferă o gamă largă de corpuri de iluminat și lămpi Interact Ready create pentru un maximum de personalizare și design de performanță. Toate componentele, inclusiv senzorii wireless și comutatoarele de perete, sunt interoperabile, modernizabile și create pentru a oferi clienților lumina, confortul și confortul pe care le merită afacerea lor.

Cazuri și instrumente

Prezentare CoreLine

Prezentare CoreLine

Vedeți CoreLine în toată splendoarea sa – faceți turul interactiv de 360° al clădirii pentru a vedea cum funcționează gama CoreLine instalată în aplicațiile cheie.

Găsiți un distribuitor

Găsiți cel mai apropiat distribuitor sau partener.

Contactați-ne

Aveți întrebări? Nu ezitați și contactați-ne.

Similar products

Instalatori

Informatii utile pentru instalatori Imagine de ansamblu Pagina principala

MASTER LEDtubes

De la eficienţă energetică optimizată până la cel mai ridicat flux luminos. Acum puteţi găsi lampa LEDtube potrivită de fiecare dată, în portofoliul Philips MASTER LEDtubes.