Optimizați-vă biroul și sporiți productivitatea

Transformați-vă biroul într-un loc de muncă plin de inspirație

Reuniți abordarea umană cu tehnologia avansată pentru a crea un spațiu de birou eficient și economic. Atrageți și păstrați cele mai bune talente cu soluții durabile care au un impact pozitiv asupra stării, comportamentului și performanței angajaților dvs. În plus, puteți asigura compatibilitatea clădirii dvs. cu IoT utilizând corpurile noastre de iluminat conectate în combinație cu Interact Office, ceea ce vă va ajuta să valorificați puterea tehnologiei inteligente.

Optimizați-vă operațiunile

Economisiți până la 80% din energie trecând la iluminatul cu LED și sistemele de comandă aferente

Gestionați nevoile în schimbare ale ocupanților cu un iluminat flexibil și care poate fi modernizat

Utilizați gama extinsă de forme de corpuri de iluminat care se potrivesc cu diferite spații

Îmbunătățiți performanțele

Oferiți confort vizual și emoțional cu scene de lumină și rețete de lumină personale

Creați un spațiu de lucru sănătos și stimulant cu o distribuție a luminii naturale

Îmbunătățiți productivitatea angajaților cu sisteme de iluminat cu LED care sunt confortabile vizual și potrivite pentru o activitate specifică

Sporiți implicarea și bunăstarea

Îmbunătățiți confortul folosind beneficiile luminii naturale

Atrageți și păstrați cei mai buni angajați cu ajutorul unui spațiu de lucru sănătos, care oferă o tehnologie umanizată

Sprijiniți ritmurile circadiene cu iluminat cu alb reglabil, dinamic, care oferă lumina potrivită la momentul potrivit

Explorați posibilitățile

Optimizați-vă spațiul cu senzori și sisteme de comandă wireless

Scoateți în evidență adevăratele culori

Fațadă a clădirii de birouri The Edge din Amsterdam

Descoperiți iluminatul conectat

Sprijiniți performanța angajaților și reduceți risipa de timp cu software-ul Interact Office și arhitectura de sistem pentru a ajuta angajații să găsească săli de întâlnire libere sau un spațiu de lucru disponibil și să își personalizeze iluminatul. Apoi, utilizați statisticile privind ocuparea pentru a vedea unde și cum preferă oamenii să lucreze, deschizându-vă ochii asupra potențialului de economisire a energiei și a spațiului și a creșterii eficienței. Pur și simplu instalați sistemul de iluminat cu LED conectat de la Philips cu senzori IoT încorporați și utilizați software-ul și informațiile Interact Office pentru a crește eficiența clădirii și a optimiza spațiul, creând birouri inteligente și durabile.

Sănătatea și confortul la locul de muncă

Am devenit o generație de interior. În medie, petrecem peste 90% din timpul nostru între patru pereți, 36% din acesta fiind petrecut la locul de muncă. Dar, cu cât petrecem mai mult timp în interior, cu atât suntem mai puțin expuși la efectele benefice ale luminii. În consecință, nu primim suficientă „hrană” din lumina naturală pentru a ne ajuta.

Doriți să aflați mai multe despre efectele biologice ale luminii? Am elaborat o carte albă în care puteți afla mai multe despre impactul vizual (a vedea bine), impactul emoțional (a te simți bine) și impactul biologic (a funcționa bine) al luminii.

Creșteți starea de bine la birou cu ajutorul luminii melanopice

Creșteți starea de bine la birou cu ajutorul luminii melanopice

Lumina melanopică este partea luminii biologice care joacă un rol major în sincronizarea ceasului intern al corpului în conformitate cu efectele non-vizuale ale luminii. O proiectare corectă a iluminatului melanopic în clădirea dvs. va aduce beneficiile luminii naturale în interior, sporind confortul vizual și fizic, dar și performanța. Aflați mai multe despre cum să măriți confortul la birou prin aplicarea luminii melanopice, citind cea mai recentă broșură a noastră despre lumina melanopică.

Designul birourilor se schimbă rapid. Spațiile de lucru funcționale fac loc unor medii captivante și pline de inspirație, în care sănătatea și bunăstarea oamenilor sunt prioritare și susținute. Iar acest lucru nu îmbunătățește doar starea de spirit, tiparele de somn și performanța tuturor la locul de muncă, ci atrage, de asemenea, talentul și contribuie la păstrarea angajaților valoroși.

Fațadă a clădirii de birouri The Edge din Amsterdam

Importanța iluminatului în certificarea WELL Building

International WELL Building Institute (IWBI) a lansat în 2014 Standardul WELL Building, un sistem global de evaluare conceput pentru a îmbunătăți sănătatea și confortul la locul de muncă. Versiunea 2 a fost lansată în 2020, consolidând toate variațiile anterioare și versiunea-pilot v2 într-un singur standard WELL pentru toate tipurile de proiecte. WELL v2 răspunde noilor dovezi și preocupărilor de sănătate publică, aflate în permanentă schimbare, fiind actualizat trimestrial. Citiți broșura WELL Building Certification pentru a afla mai multe despre cum să obțineți punctaj maxim la niveluri mai înalte de certificare.

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Studii de caz

O întoarcere în siguranță la birou pentru Forte Partner

În contextul recentei pandemii, Forte Partners a ales iluminatul de dezinfectare cu UV-C cu scopul de a oferi chiriașilor confortul de a se întoarce într-un birou sigur.

Bosch

Find out how Bosch is using office lighting to create a productive work atmosphere and save energy.

The Bridge

Iluminatul dinamic al clădirilor de birouri

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.

Descărcări