Creați o benzinărie primitoare și sigură

Iluminatul magazinelor universale

Transformați-vă benzinăria într-un loc în care șoferilor le face plăcere să oprească

Atragerea clienților și facilitarea experienței de cumpărături este un obiectiv pentru orice punct de vânzare cu amănuntul, iar benzinăriile și magazinele de proximitate nu fac excepție. Doriți să atrageți șoferii de pe drum, să vă asigurați că clienții dvs. se simt în siguranță în timpul realimentării și să le permiteți să găsească produsele rapid și ușor. Iluminatul LED Philips oferă eleganță la interior și exterior și este, de asemenea, rentabil și durabil. Sistemele noastre de control ajută la menținerea costurilor energetice la un nivel scăzut, astfel încât să vă puteți concentra pe crearea unui impact maxim și a unei experiențe pozitive pentru clienții dvs.

Urmăriți videoclipul pentru a afla mai multe despre avantajele pe care iluminatul cu LED-uri le poate oferi benzinăriei sau magazinului dvs. universal.  

Reduceți costurile

Reduceți-vă factura la energie electrică cu până la 90% (pentru acoperișurile pompelor), cu ajutorul consumului redus al iluminatului cu LED

Investiții de capital mai mici, datorită iluminatului cu LED cu durată lungă de viață (100.000 de ore pentru luminile acoperișurilor pompelor)

Costuri de întreținere reduse, mulțumită feedbackului regulat privind sistemul și rapoartelor de stare

Creați o experiență superioară

Creați o atmosferă primitoare, care să determine clienții să petreacă mai mult timp în magazinul dvs. și să cumpere mai mult

Adăugați o notă apetisantă de prospețime produselor dvs.,folosind iluminatul cu LED-uri

Sporiți siguranța creând o vizibilitate mai bună atât în interiorul magazinului, cât și în împrejurimile acestuia

Construiți un brand

Personalizați iluminatul de interior și exterior pentru a crea un stil unic al brandului dvs.
Conectați iluminatul acoperișului pompelor, iluminatul interior al magazinului și sistemele de control pentru un impact maxim al brandului

Utilizați iluminatul dinamic în magazinul dvs. pentru a direcționa clienții către anumite zone sau către promoții

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Iluminatul benzinăriilor în aer liber

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.

Mai multe informații