Serviciile de iluminat s-au mutat la Signify

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt acum disponibile la Signify

Tehnologia de iluminat de astăzi poate face mult mai mult decât să furnizeze pur și simplu lumină. Signify este lider în serviciile de iluminat inovatoare, personalizate, oferindu-vă calitatea luminii de care aveți nevoie la costuri cu energia mult reduse, îmbunătățind în același timp rezultatele operaționale.

Serviciile Signify includ: evaluarea echipamentului dvs. de iluminat actual, crearea unui nou plan de iluminat, întreținere ușoară, asistență la distanță și funcționare garantată a sistemului de iluminat. Colaborați cu Signify și faceți din iluminat o parte integrantă a succesului companiei dvs. Noi ne vom ocupa de iluminat, iar dvs. vă veți putea ocupa de afaceri.

Servicii de iluminat Signify

Signify este lider, cu servicii de iluminat particularizate, care furnizează un iluminat la calitatea pe care compania dvs. o merită.

Servicii profesionale

Soluții de iluminat particularizate

Indiferent dacă vă îmbunătățiți corpurile de iluminat sau reproiectați în întregime sistemul, vă putem ajuta să transformați iluminatul astfel încât să funcționeze bine atât pentru dvs. cât și pentru compania dvs.

Servicii pe întreaga durată de viață

Prelungiți durata de viață a sistemului dvs. de iluminat

Iluminatul este o parte importantă a afacerii dvs. De aceea, oferim planuri de întreținere personalizate pentru a vă menține sistemul de iluminat în stare optimă de-a lungul timpului.

Servicii gestionate

Lăsați-ne să avem grijă de iluminatul dvs.

De la proiectarea și instalarea inițială până la operare și întreținere, ne ocupăm de tot. Vă puteți concentra pe ceea ce știți cel mai bine să faceți: să aveți grijă de afacerea dvs.

Doriți să aflați mai multe?

Apelați la centrul local de contact pentru întrebări și informații