Creați o experiență total diferită pentru oaspeții dvs.

Caracteristici principale ale produsului

O destinație de neuitat

Crearea unei experiențe unice și memorabile pentru fiecare oaspete este cheia pentru a asigura loialitatea clienților. În același timp, concentrarea pe costuri și soluții durabile este importantă pentru rezultatul final. Cu iluminarea LED Philips flexibilă, puteți întâmpina, îndruma și distra fiecare vizitator care vă intră pe ușă – totul economisind energie și costuri operaționale. Un design bine gândit al luminilor va face din hotelul dvs. o destinație memorabilă. În plus, asigurați-vă că clădirea dvs. este compatibilă cu software-ul IoT Interact Hospitality în combinație cu corpurile noastre de iluminat conectate, permițându-vă să valorificați puterea tehnologiei inteligente.

Reduceți costurile

Un consum mai scăzut de energie datorită iluminatului cu LED, redus și mai mult cu ajutorul sistemelor de comandă

Gestionați și reduceți consumul de energie profitând la maximum de lumina naturală

Stingeți automat luminile din zonele neutilizate

Îmbunătățiți experiența oaspeților

Proiectați spații primitoare, pline de inspirație, în întregul hotel

Transformați-vă hotelul cu iluminatul dinamic, pentru ocazii speciale

Creați ambianțe diferite pentru a pune în valoare anumite spații cu scenariile de iluminat personalizate

Atingeți obiectivele de sustenabilitate

Atingeți țintele de sustenabilitate folosind soluțiile de iluminat cu LED

Reduceți-vă amprenta de carbon cu produsele compatibile cu economia circulară

Adaptați cu ușurință spațiul pentru a crește veniturile

Explorați posibilitățile

Creați efecte magice cu diferite texturi, culori și mișcări

Descoperiți iluminatul arhitectural

Descoperiți iluminatul arhitectural

Îmbogățiți designul camerelor și creați experiențe vizuale în spațiile centrale, combinând corpurile de iluminat Philips cu soluțiile de iluminat arhitectural de la Modular Lighting Instruments. 

Interact Hospitality – scene de iluminat, care îmbunătățește starea de spirit, din camerele de hotel

Descoperiți iluminatul conectat

Interact Hospitality oferă transparență operațională în timp real în întreaga proprietate, permițându-vă să oferiți experiențe îmbunătățite pentru oaspeți, îmbunătățind în același timp eficiența personalului și economisind energie. Iluminatul nostru LED conectat funcționează cu Interact Hospitality pentru a oferi scene de iluminare eficiente din punct de vedere energetic, care îmbunătățesc starea de spirit, din hol, restaurante și sala de bal până în camere. Software-ul Interact Hospitality se integrează cu alte sisteme, cum ar fi HVAC și PMS, oferind vizibilitate în timp real într-un singur panou de control intuitiv Interact, pentru a eficientiza operațiunile și a îmbunătăți serviciile pentru oaspeți.

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.