Creăm orașe eficiente, cu un standard de viață ridicat

Caracteristici principale ale produsului

Economisim energie și îmbunătățim siguranța rutieră din orașul dvs.

Complexitatea infrastructurii de transport înseamnă că sunt necesare diferite tipuri de iluminat pentru a asigura fluxuri de trafic lipsite de probleme, prin care oamenii se simt în siguranță, iar orașele își reduc costurile. Iluminatul stradal cu LED Philips este o alegere rentabilă și sustenabilă pentru orașele de astăzi. În plus, vă puteți asigura că orașul dvs. este compatibil cu IoT prin corpuri de iluminat conectate, care vă ajută să valorificați puterea tehnologiei inteligente folosind Interact City.

Reduceți costurile

Reduce energy use by up to 50% with efficient LED lighting and dedicated optics for any application

Reduce maintenance costs with IoT-ready, serviceable luminaires

Modular components and digital maintenance tools enable lightning-fast maintenance operations

O experiență aparte

Îmbunătățiți, de asemenea, estetica străzilor iluminând subtil zonele înconjurătoare

Eliminați pătrunderea luminii asigurându-vă că iluminatul rezidențial este un beneficiu pentru cetățeni

Folosiți cele mai noi tehnologii de iluminat pentru a vă asigura că șoferii și pietonii se simt în siguranță, în largul lor și neizolați

Îmbunătățiți sustenabilitatea

Reduceți emisiile de CO2 pentru un oraș ecologic și sustenabil

Protejați cerul nopții și liliecii utilizând rețete de lumină speciale pentru lilieci

Pregătiți luminile orașului pentru viitor printr-o infrastructură gândită special pentru modernizare

Descoperiți interactiv iluminatul conectat

Descoperiți iluminatul conectat

Cum creați un oraș mai inteligent și mai locuibil? Software-ul de iluminat Interact City IoT funcționează cu corpurile noastre de iluminat conectate pentru a vă oferi o infrastructură robustă și a îmbunătăți serviciile urbane și siguranța cetățenilor, a înfrumuseța spațiile publice și a încuraja implicarea cetățenilor și mândria civică. Interact City reduce, de asemenea, costurile cu energia și crește eficiența, astfel încât să puteți reinvesti economiile în noi proiecte pentru un oraș inteligent.

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.