Luminați jocul

Caracteristici principale ale produsului

Oferiți un avantaj competitiv centrului dvs.

Date fiind urbanizarea accelerată și stilul de viață urban sedentar, centrele sportive recreative devin din ce în ce mai importante în orașele de pretutindeni. Îmbunătățirea experienței atât pentru sportivi, cât și pentru spectatori poate ajuta la reunirea comunităților și poate încuraja oamenii să fie mai activi. Sistemele noastre de iluminare cu LED, eficiente din punct de vedere energetic, și sistemele de management de la distanță reduc costurile de energie, îmbunătățind în același timp mediul sportiv și minimizând poluarea luminoasă pentru populația din jur. În plus, instalația dvs. poate deveni compatibilă cu IoT, folosind corpuri de iluminat conectate care vă ajută să valorificați puterea tehnologiei inteligente folosind Interact Sports.

Optimizați-vă operațiunile

Controlați cu ușurință iluminatul pentru a vă asigura că lumina ajunge acolo unde este nevoie de ea – doar atunci când este necesară

Optimizați lucrările de întreținere cu ajutorul sistemului de monitorizare care indică defecțiunile din întreaga instalație

Reduceți consumul de energie cu ajutorul iluminatului economic cu LED, al programării și al sistemelor de comandă

O experiență aparte

Sporiți confortul și starea de bine a tuturor cu un iluminat cu LED clar și uniform

Îmbunătățiți vizibilitatea, siguranța și confortul sportivilor și spectatorilor

Creați o ambianță unică pentru a completa diferitele activități printr-un sistem de iluminat flexibil 

Îmbunătățiți sustenabilitatea

Reduceți-vă amprenta de carbon pentru a susține inițiativele ecologice

Faceți ca sporturile să fie mai interesante folosind sisteme de iluminat cu LED-uri luminoase și economice

Limitați poluarea luminoasă folosind iluminatul intensiv cu LED, care oferă performanțe superioare datorită sistemelor optice cu înclinație 0 și clapete de control complet asupra luminii parazite

Explorați posibilitățile

Sisteme de iluminat de înaltă performanță pentru sporturile în aer liber

Sisteme de iluminat de înaltă performanță pentru sporturile de interior

Interact Lighting – Management pentru activitățile de agrement

Descoperiți iluminatul conectat

Software-ul Interact Sports pentru sporturi recreative funcționează cu corpurile noastre de iluminat conectate, facilitând gestionarea, monitorizarea și controlul iluminatului conectat în facilitățile dvs. sportive și de antrenament. 

Folosind tabloul de bord intuitiv, puteți preprograma setările corecte de iluminare și puteți face ajustări instantanee.

De asemenea, puteți accesa date valoroase care vă permit să identificați oportunități de optimizare a programelor și operațiunilor de iluminat din centrul dvs.

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Studii de caz

Parcul acvatic Wodny

Pentru parcul acvatic Wodny din Polonia, confortul și siguranța oaspeților au prioritate maximă, fapt valabil mai ales în timpul pandemiei de coronavirus.

Veenendaal Swimming Pools

See how Philips LED lighting installation at Veenendaal chlorinated swimming pools reduces disruption and improves safety.

More chance of football success with UV-C disinfection lighting

PSV Eindhoven chooses Philips UV-C air disinfection lighting to protect the stadium against bacteria and viruses

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.

Aflați mai multe despre produsele noastre