Doriți o modalitate ușoară de a înlocui HID cu LED. O avem!

gama de lămpi LED Philips TrueForce

Lămpi LED TrueForce

Înlocuiți lămpile HID învechite cu LED-urile viitorului.

Lămpile LED Philips TrueForce oferă o soluție LED ușoară pentru înlocuirea lămpile HID, Highbay, SOX și SON-T. Bucurați-vă de beneficiile LED-urilor, cum ar fi eficiența energetică îmbunătățită și durata de viață lungă, dar și de o investiție inițială scăzută. Cu dimensiunea potrivită a lămpilor și distribuția adecvată a luminii, puteți monta cu ușurință lămpile LED TrueForce în sistemul existent al clienților dvs., îmbunătățind astfel calitatea luminii fără a fi nevoie să schimbați corpurile de iluminat sau să sacrificați efectele luminilor. Tehnologia noastră LED de cea mai înaltă calitate necesită întreținere redusă și are o garanție de cinci ani.

Răsfoiți catalogul de produse TrueForce pentru gama completă și descărcați ghidul nostru de înlocuire pentru a găsi soluția LED TrueForce potrivită pentru toate nevoile dvs. legate de aplicațiile convenționale.

Pictogramă cheie cu o pictogramă cu degetul mare în sus

Adoptare ușoară

Instalare rapidă și fără probleme, fără a fi nevoie să schimbați instalația

Pictogramă bec cu un semn de bifare

Recuperare rapidă a investiției

De obicei, este nevoie de mai puțin de doi ani pentru ca lămpile LED TrueForce să recupereze investiția inițială

O combinație între o floare și o pictogramă încărcător

Sustenabilitate

Consumul redus de energie și durata de viață mai lungă, de până la 50.000 de ore, fac ca iluminatul cu LED să fie o alegere sustenabilă.

Pictogramă cu un scut strălucitor

Distribuția corectă a luminii

Tehnologie LED de cea mai înaltă calitate pentru confort și siguranță sporite în mai multe zone de aplicare

Cartea albă cu conținutul Trueforce

Subvenții UE pentru iluminat durabil

Programul European Green Deal are un obiectiv foarte ambițios: atingerea unei amprente de carbon neutre până în 2050. Pentru a atinge acest obiectiv, UE și guvernele finanțează, printre altele, proiecte de modernizare și noi proiecte de iluminat care utilizează soluții LED eficiente din punct de vedere energetic. Descărcați whitepaperul pentru a afla cum dumneavoastră sau clienții dumneavoastră puteți beneficia de aceste subvenții – pentru o trecere mai ușoară la tehnologia LED.

Uimitor peste tot

Industrie și magazine

Înlocuiți lămpile HPL convenționale pentru a îmbunătăți calitatea luminii, siguranța și productivitatea.

Urban

Montați cu ușurință lămpile LED TrueForce în sistemele existente și creați locații urbane mai durabile, mai luminoase și mai sigure.

Drumuri, străzi și peisaj

Performanțe înalte și întreținere redusă: utilizați lămpi LED TrueForce pentru a înlocui lămpile convenționale SOX, SON-T și CDO.

Descoperiți gama TrueForce LED

Descărcări și resurse

Lista de compatibilitate pentru balast și ignitoare

Clienții pot monta cu ușurință lămpile LED TrueForce în sistemul lor existent, îmbunătățind astfel calitatea luminii fără a fi nevoie să schimbe corpurile de iluminat sau să compromită efectul luminii. Aici, puteți descărca lista de compatibilitate pentru balast și ignitoare, actualizată în mod regulat.

Descărcări

Găsiți un distribuitor

Găsiți cel mai apropiat distribuitor sau partener.

Contactați-ne

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați.

Produse similare

Lămpi LED

Lămpi LED Philips - gama noastră extinsă de lămpi LED contribuie la furnizarea unei lumini de înaltă calitate pentru înlocuirea becurilor incandescente și a spoturilor cu halogen.

Centrul pentru instalatori

Toate informațiile relevante pentru instalatori privind corpurile de iluminat LED CoreLine care economisesc energie, lămpile LED și tuburile LED cu montare pe vechile instalații și iluminatul convențional.