Dați viață stadionului dvs.

Faceți stadionul să lucreze pentru dvs. și pentru fani

Oferiți stadionului dvs. ocazia de a străluci. Cu iluminatul cu LED ArenaVision, un meci obișnuit devine un eveniment cu adevărat interesant. Iluminatul fără orbire ajută camerele să captureze acțiunea și oferă spectatorilor o vedere clară asupra activităților de pe teren. Aflați cum vă puteți face stadionul mai flexibil și cum puteți reduce costurile și îmbunătăți eficiența operațională. În plus, vă puteți asigura că afacerea dvs. este compatibilă cu IoT utilizând corpurile noastre de iluminat conectate în combinație cu Interact Sports, permițându-vă să valorificați puterea tehnologiei inteligente.

Optimizați-vă operațiunile

Reduceți costurile utilizând sistemele de iluminat cu LED eficiente energetic

Ușurați instalarea și întreținerea folosind etichete de service pentru corpurile de iluminat – un sistem de identificare bazat pe coduri QR

Diversificați-vă activitatea, dispunând de flexibilitatea necesară pentru găzduirea diferitelor tipuri de evenimente în același spațiu

O experiență aparte

Susțineți cele mai recente standarde internaționale de transmisie TV

Satisfaceți cerințele de filmare slow-motion cu ajutorul tehnologiei de iluminat fără intermitențe sau pâlpâiri

Îmbunătățiți experiența pe teren cu redarea, temperatura și uniformitatea excelentă a culorilor

Design flexibil

Simplificați cablajele folosind un alimentator unic de mare putere

Oferiți opțiuni optice diferite care să corespundă structurilor variate ale stadioanelor

Sporiți flexibilitatea cu clapetele opționale de control al efectului de orbire

Iluminați terenul de joc cu sistemele noastre de iluminat pentru manifestații sportive

Însuflețiți fațada cu sisteme arhitecturale dinamice

Color Kinetics

Descoperiți iluminatul dinamic

Iluminați arenele sportive și creați experiențe vizuale impresionante pentru fani, combinând corpurile de iluminat Philips cu sistemele de iluminat arhitecturale, dinamice și pline de culoare, de la Color Kinetics.

Imagine cu Stadionul Wanda Metropolitano

Descoperiți iluminatul conectat

Stadioanele inteligente și experiențele excelente ale fanilor încep cu Interact Sports. Interact Sports funcționează împreună cu corpurile noastre de iluminat conectate pentru a vă ajuta să vă gestionați întregul iluminat, inclusiv iluminatul de teren și de divertisment, fațada stadionului și zonele de ospitalitate. Adăugați senzori IoT pentru a îmbunătăți operațiunile sau eforturile de marketing. Distrați fanii cu spectacole de lumini personalizate înainte, în timpul și după evenimentul principal. Atrageți sponsori prin noi oportunități unice de publicitate. Interact Sports creează locuri flexibile, multifuncționale, care pot genera noi fluxuri de venit, pot atrage diferite tipuri de evenimente și pot crea noi oportunități de afaceri.

 

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Studii de caz

Chelsea F.C.

The installed LED pitch lighting meets the new stringent broadcast criteria of the English Premier League.

Ekinox Arena

Philips ArenaVision LED sports lighting in Ekinox Arena

Caracteristici principale ale produsului

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.

Iluminat intensiv pentru arene sportive și perimetre