Descurajant sau entuziasmant?

O lampă LED pentru fiecare aplicație

Crearea ambianței perfecte pentru orice cameră și orice ocazie nu a fost niciodată mai ușoară. Philips lighting lansează o gamă de lămpi LED decorative care combină aspectul extrem de stilizat cu funcționalitatea fără efort. Dispunând de tehnologia inovatoare Philips ExpertColor, concepută pentru a oferi o calitate excepțională a luminii și o consistență ridicată a culorii, aceste lămpi transformă starea de spirit a oricărui interior. Lămpile Philips DimTone permit nivelurilor de lumină să se estompeze la nuanțele calde ale lămpilor tradiționale, schimbând atmosfera de la iluminare funcțională într-o atmosferă primitoare și confortabilă.

Construcție elegantă

Becurile LED decorative Philips oferă o soluție de design pentru fiecare stil. De la industrial-chic la modern elegant, nu a fost niciodată mai ușor să creați atmosfera perfectă.

Calitatea luminii

CRI perfectă, uniformitatea excelentă a culorii de la o lampă la alta și reglarea lină, fără pâlpâiri, a intensității luminoase asigură o experiență de vizionare excepțional de confortabilă în orice mediu. 

Portofoliu diversificat

De la hoteluri și restaurante până la magazine și săli de conferințe, gama largă de lămpi LED decorative Philips oferă o soluție de iluminare pentru fiecare stil și funcție.

Creăm ambianța perfectă pentru orice ocazie, în orice cameră, cu lămpi LED decorative.

Primul nostru bec LED de clasa A

Primul nostru bec LED de clasa A

Noul bec LED Philips de clasa A reprezintă o adevărată revoluție pe calea către o iluminare mai durabilă, cu economii de energie de până la 60%, durata de viață de 3,5 ori mai mare decât becurile LED standard și un timp de amortizare de doar 5 luni la tranziția de la becurile cu halogen.

• Ultra eficient energetic, cu până la 210 lm/W

• Durată de viață ultra-lungă, de 50k ore 

• Clasa A de eficiență energetică, conform noului Regulament european de etichetare energetică

Categorii LED

Cazuri și instrumente

Cazuri și instrumente

Compatibilitate cu transformatoarele și reostatele

Spoturile și becurile noastre LED se potrivesc direct în corpurile de iluminat existente.

Acestea funcționează cu cea mai largă gamă de transformatoare și reostate existente. Listele de transformatoare și reostate sunt actualizate în mod regulat.

Cazuri și instrumente

ErP în lumina reflectoarelor

Designul ecologic acoperă o serie de reglementări UE, având ca scop stimularea utilizării soluțiilor eficiente din punct de vedere energetic (ErP = Energy-related Products). În consecință, produsele ineficiente au fost interzise treptat. În același timp, sunt ridicate cerințele de performanță pentru alternativele mai eficiente din punct de vedere energetic.

ExpertColor

Spoturile noastre MASTER LED cu tehnologia ExpertColor sunt concepute pentru a crea atmosfera perfectă pentru fiecare experiență. Cu realizarea culorilor adevărate, ele pot crea o ambianță confortabilă sau o atmosferă vie, luminoasă și revigorantă – oricare se potrivește cel mai bine aplicației dvs. Ambele cu saturație profundă a culorilor pentru o experiență de iluminare incredibilă.

Găsiți un distribuitor

Găsiți cel mai apropiat distribuitor sau partener.

Contactați-ne

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați.

Produse similare

Centrul pentru instalatori

Toate informațiile relevante pentru instalatori privind corpurile de iluminat LED CoreLine care economisesc energie, lămpile LED și tuburile LED cu montare pe vechile instalații și iluminatul convențional.

Tuburi LED

De la eficiența energetică optimizată la cel mai înalt flux luminos. Acum, puteți găsi tuburile luminoase eficiente energetic de care aveți nevoie în gama de tuburi luminoase LED Philips.