Lighting Academy s-a mutat la Signify

Imagine Lighting Academy

Resursele educaționale pentru iluminat sunt acum disponibile la Signify

Signify Lighting Academy oferă o gamă cuprinzătoare de resurse educaționale pentru a vă îmbunătăți cunoștințele despre iluminat. Facem legătură între inovațiile de ultimă oră în domeniul iluminatului și soluțiile reale cerute de profesioniști, iar educația este o parte esențială a acesteia. De la webinariile lunare până la evenimentele legate de iluminat, materialele educaționale sunt furnizate de experți și profesioniști în iluminat de talie mondială. Învățarea în regim propriu nu a fost niciodată mai ușoară. Dezvoltați-vă cunoștințele în fiecare zi!

Mai multe despre Signify Lighting Academy

Explorați ce are de oferit Signify Lighting Academy pentru a vă îmbunătăți cunoștințele în industria iluminatului. 

Webinarii privind sistemele de iluminat

În fiecare lună, oferim tuturor celor interesați o oportunitate de a participa la webinariile noastre și de a afla mai multe despre inovațiile din industria iluminatului, cum ar fi dezinfectarea UV-C și imprimarea 3D.

Știința luminii

Știința luminii este o lectură interesantă pentru toți cei care lucrează într-o profesie legată de iluminat. Oferă cunoștințe de bază despre lumină și iluminat, natura și comportamentul acestora.

Fiți la curent

Abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu următoarele webinarii, evenimente, cu noile resurse educaționale și multe altele.

Toate actualizările recente despre evenimentele, competițiile și webinariile lunare viitoare sunt disponibile pe rețelele noastre sociale.