Transformați-vă magazinul într-o poveste

Caracteristici principale ale produsului

Atrageți, captivați și transformați

Iluminatul joacă un rol major în îmbunătățirea experienței clienților dvs. în magazin. Cu iluminatul potrivit, vă puteți transforma magazinul, puteți asigura flexibilitatea maximă a aspectului, vă puteți prezenta marfa, puteți interacționa cu clienții și îi puteți transforma în cumpărători. În plus, vă puteți asigura că magazinul dvs. este compatibil cu IoT utilizând corpurile noastre de iluminat conectate în combinație cu software-ul Interact Retail, permițându-vă să valorificați puterea tehnologiei inteligente.

O experiență aparte

Proiectați, creați, reîmprospătați și gestionați scenariile de iluminat pentru magazinul dvs.

Diferențiați-vă brandul cu iluminare personalizată

Generați impact asupra afacerii cu o lumină care angajează, transformă și păstrează clienții

Construiți un brand

Începeți povestea brandului dvs. încă din vitrina magazinului, cu o scenă de iluminare dinamică

Ghidați clienții către anumite zone sau promoții cu iluminarea dinamică

Creați un aspect și o atmosferă coerentă cu un iluminat personalizat pentru brandul dvs.

Optimizați-vă operațiunile

Asigurați deschiderea la timp a magazinelor cu soluții personalizate pentru lanțul de aprovizionare

Reduceți costurile utilizând iluminatul cu LED-uri și sisteme de comandă eficiente energetic

Minimizați perioadele de nefuncționare cu servicii de instalare și punere în funcțiune simplificate, însoțite de servicii de asistență globală

Creați experiențe cu cea mai bună calitate a luminii

Știm că emoțiile joacă un rol cheie în procesul de luare a deciziilor unui cumpărător și că emoția potrivită este declanșată de experiența potrivită. Calitatea luminii este diferențiatorul cheie atunci când vine vorba de a crea o experiență în magazinul dvs. care să se potrivească cu brandul dvs.

Calitatea luminii nu se rezumă doar la parametrii și caracteristicile luminii; este felul în care diferitele aplicații de iluminat influențează experiența cumpărătorilor, aspectul și atmosfera unui spațiu și a unei colecții.

Iluminarea excelentă înseamnă crearea unei experiențe. Se simte, nu se vede.

Avantajele calității luminii pe scurt

Avantajele calității luminii pe scurt

Creați o experiență de brand specială

Creează o atmosferă care să unifice identitatea brandului dvs., scopul magazinului și identitatea cumpărătorului. Philips Fashion Proof Optics (FPO) creează intensitate și contrast pentru a defini aspectul colecției dvs., atmosfera și identitatea magazinului dvs.

Colecția dvs. în lumina reflectoarelor

Philips Fashion Proof Optics (FPO) vă scoate colecția în evidență. Dispunând de spoturi miniaturizate și un control excelent al efectului de orbire, optica unică va spori intensitatea cu 30% și va dubla contrastul pentru a vă scoate colecția în evidență.

Îmbogățiți culorile colecției dvs.

Știm cu toții că a vedea înseamnă a crede. Nuanțele LED Philips aduc la viață culorile din colecția dvs. Îmbunătățiți textura naturală și creați culori reale și vibrante. Impresionați-vă cumpărătorii cu o experiență captivantă creată de calitatea luminii.

Măriți impactul vizual și traficul în magazinul dvs.

Cu un fascicul foarte îngust și intensitate ridicată, puteți crea vitrine vibrante și atractive. Chiar și în zilele însorite, magazinul dvs. va arăta în continuare deschis și primitor.

Explorați posibilitățile

Creați-vă propria semnătură luminoasă și diferențiați-vă brandul

Magazinul dvs. este unic. Acum și iluminatul dvs. poate fi la fel

Iluminatul personalizat

Corpuri suspendate decorative, de mari dimensiuni, personalizate în funcție de nevoile proiectului dvs.

O lampă de accent elegantă, cu balama integrată

Descoperiți iluminatul conectat

Descoperiți iluminatul conectat

Iluminat pentru magazine. E peste tot. Ce-ar fi dacă ar susține noi eficiențe operaționale, ar îmbunătăți experiența în magazin și ar putea genera date pentru analize aprofundate de retail? Software-ul Interact Retail, în combinație cu iluminatul nostru conectat, vă permite să faceți toate acestea și multe altele. Creați magazine uimitoare și flexibile, declanșați comportamente specifice ale cumpărătorilor prin crearea de zone și straturi de lumină și oferiți cumpărătorilor oferte bazate pe locație, pe smartphone-urile acestora, prin intermediul aplicației magazinului dvs. Iată ce înseamnă un comerț inteligent.

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Doriți să știți mai multe?

Discutați cu centrul de contact local pentru întrebări și informații.

Descărcări