Creați-vă propria semnătură luminoasă cu nuanțe LED

Iluminatul magazinelor care este întotdeauna la modă

Transformați-vă magazinul și colecția de modă într-o experiență uimitoare de vânzare folosind nuanțele LED Philips. Descoperiți semnătura luminoasă care va scoate în evidență tot ce este mai bun în fiecare produs și domeniu de aplicare, astfel încât albul să devină mai strălucitor, negrul mai clar, culoarea mai vibrantă și denimul mai distinctiv. Cu nuanțele LED, puteți crea o experiență captivantă a cumpărăturilor, pe care clienții nu vor dori să o mai părăsească.

Descoperiți scenarii de iluminat LED pentru toate gusturile

Descoperiți cum puteți alege tipurile de LED-uri corecte pentru colecția dvs., pentru a crea impresia dorită și a exprima caracteristicile unice ale brandului.

Ce emoție transmite brandul dvs.?

Standard 930

Aplicați culori calde și nuanțe de alb delicate, pentru a crea o atmosferă delicată, primitoare și descoperiți cum puteți fi creativi, la costuri avantajoase.

Alb superior

Noul reper pentru magazinele de modă, oferind nuanțe de alb mai puternice datorită celei mai bune tehnologii de pe piață, dar cu compromisuri minime în ceea ce privește economiile de energie.

Alb clar

Sporiți impactul vitrinelor. Evidențiați variațiile tonurilor de alb, adăugați contrast la tonurile de negru și creați un efect strălucitor real, menținând în același timp tonurile calde ale pielii.

Premium Color

Sporiți contrastul dintre culori și alb și atingeți noi profunzimi de culoare pentru o experiență de modă mai saturată și mai vibrantă, care nu va afecta fundalul, dar va avea un efect pozitiv asupra eficienței energetice.

Denim

Evidențiați diferența dintre culoarea denim – chiar și denimul prespălat – și materialele decolorate, fără a afecta ambianța din magazin.

Redarea culorii

Redarea culorii și saturația culorii

Culoarea este esențială pentru modă. Indicele de redare a culorilor (CRI) este folosit pentru a descrie modul în care culorile sunt percepute sub diferite surse de lumină. Cu toate acestea, CRI nu conține informații despre culorile saturate. Pentru același CRI, puteți avea culori subsaturate sau suprasaturate. Graficul din dreapta arată clar acest lucru pentru CRI 70, care poate corespunde culorilor extreme supra-/subsaturate ale tricourilor. Prin urmare, am dezvoltat nuanțe LED Philips pentru a umple acest gol, a vă scoate colecțiile în evidență și a crea o experiență memorabilă.

Colecția Jef Montes a uimit lumea modei din Londra cu materialele sale, concepute pentru o interacțiune fantastică cu LED-urile CrispWhite

Colecția Montes a fost concepută special pentru a permite Philips lighting să prezinte posibilitățile pe care iluminatul cu LED-uri albe le deschide pentru magazine, cu efecte spectaculoase.

De-a lungul carierei sale, Montes a fost fascinat de materialele ușoare cu memorie și de reflexia luminii pe diferite suprafețe, iar pentru această colecție a studiat modul în care lumina interacționează cu designurile sale. Inspirată de iluminatul pentru magazine Philips Crisp White, colecția Illuminosa & Velero a lui Montes folosește materiale precum fibra de sticlă și nailonul pentru a crea reflecții uimitoare ale luminii pe articolele de îmbrăcăminte.

„Lumina joacă un factor important în realizarea colecțiilor mele, iar lumina albă este extrem de importantă pentru a obține efectul potrivit”, spune designul de modă olandez, Jef Montes. „Lumina LED albă de la Philips Crisp White creează reflecții interesante ale luminii pe materiale, cu liniile ținutelor distinse clar de lumina albă.”

Colecția a fost dezvăluită pentru prima dată la magazinul emblematic House of Fraser din Londra, de pe Oxford Street și va fi, de asemenea, expusă la salonul Lighting and Building de la Frankfurt în luna martie. House of Fraser a ales Crisp White pentru o lansare internațională cu mai multe magazine, care includ deja cinci magazine din Marea Britanie, urmate de deschideri de magazine în China.

Jef Montes
Colecția Jef Montes
Fațada unui magazin iluminată puternic

Interact Retail

Iluminat pentru magazine. E peste tot. Ce-ar fi dacă ar susține noi eficiențe operaționale, ar îmbunătăți experiența în magazin și ar putea genera date pentru analize aprofundate de retail? Software-ul Interact Retail, în combinație cu iluminatul cu LED conectat, vă permite să faceți toate acestea și multe altele. Creați magazine uimitoare și flexibile, declanșați comportamente specifice ale cumpărătorilor prin crearea de zone și straturi de lumină și oferiți cumpărătorilor oferte bazate pe locație, pe smartphone-urile acestora, prin intermediul aplicației magazinului dvs. Iată ce înseamnă un comerț inteligent.

Doriți să știți mai multe?

Discutați cu centrul de contact local pentru întrebări și informații.

Descărcări