DigiStreet

Stimulăm inovațiile în iluminatul rutier

Iluminatul stradal și al drumurilor devine digital

Ținând cont de urbanizarea rapidă și de schimbările tehnice și sociale profunde, autoritățile orășenești se confruntă cu o provocare complexă – cum să creeze un mediu urban sigur, atractiv și durabil într-o perioadă de constrângeri severe în materie de buget și resurse. Una dintre consecințele acestui fapt este că municipalitățile trebuie să obțină valoare maximă din infrastructura proprie pentru iluminat, în cadrul cărora caracteristicile care înainte erau doar opționale devenind acum indispensabile.

Pe măsură ce iluminatul pentru exterior devine digital, sursele de lumină LED, corpurile de iluminat, controlerele pentru iluminat, senzorii și software-ul sunt combinate în soluții integrate și inteligente care se adaptează fluxului și refluxului activității urbane. Pe lângă reducerea costurilor asociate facturilor de energie electrică și întreținerii, valorificarea potențialului digital al tehnologiei corpurilor de iluminat cu LED va permite autorităților orășenești să își atingă scopul mai înalt de a crea un mediu urban vibrant și locuibil pentru toți cetățenii.

Faceți clic pe imagine pentru a vedea infograficul la dimensiune completă

Faceți cunoștință cu DigiStreet

DigiStreet este prima familie de corpuri de iluminat pentru drumuri și străzi care vă permite să reduceți consumul de energie și resurse și să optimizați eficiența întreținerii, pregătindu-vă în același timp pentru era digitală. Proiectată exclusiv pentru drumuri și străzi, această familie de corpuri de iluminat este alegerea ideală pentru ca orașele să treacă la un iluminat cu LED eficient, cu durată lungă de viață. Disponibile într-o gamă largă de forme și sisteme optice, corpurile de iluminat DigiStreet pot fi utilizate în numeroase aplicații diferite, ceea ce le face alegerea ideală pentru iluminatul public.

De ce este DigiStreet alegerea optimă

Gamă completă pentru drumuri și străzi, cu optică LEDGINE optimizată, de înaltă performanță

Reparabil și ușor de întreținut datorită etichetei de service Philips

System ready, conceput pentru orașe inteligente

Arhitecturi System ready

Revoluția digitală și Internet of Things prezintă oportunități interesante pentru ca orașele să beneficieze de inovațiile viitoare în materie de conectivitate. Însă, deoarece progresele tehnologice se produc atât de rapid, puteți avea dificultăți la luarea deciziei de a adopta această cale. Arhitectura System ready vă oferă o bază sigură pentru viitor, pe care puteți construi ori de câte ori orașul dvs. este pregătit să adopte noile progrese tehnologice. Este proiectată să funcționeze cu balasturi și senzori recunoscuți în industrie, compatibili cu dezvoltările ulterioare, care au potențialul de a crește eficiența energetică și de a colecta diferite tipuri de date. Astfel, puteți migra spre un univers dinamic al iluminatului îmbogățit cu senzori, oricând sunteți gata.

digistreet

Alegeți DigiStreet

DigiStreet este prima familie de corpuri de iluminat System ready. Acestea pot veni cu un soclu universal în partea de sus și cea de jos a fiecărui corp de iluminat, așa că tot ce trebuie să faceți este să conectați noi controlere sau senzori pentru a activa noi aplicații. Acest lucru înseamnă că puteți instala corpurile de iluminat chiar astăzi, iar controlerele și senzorii la o dată ulterioară – fără nicio bătaie de cap.

Corpurile de iluminat Philips System ready folosesc arhitecturi și componente de ultimă generație. Deoarece sunt certificate SR, sunt compatibile cu toate componentele lansate în programul SR. De asemenea, au socluri standardizate la nivel de industrie (soclu Zhaga SR și soclu NEMA ANSI cu 7 pini). Acest lucru va asigura compatibilitatea permanentă cu cele mai recente inovații, care vă vor permite să valorificați la maximum infrastructura dvs. de iluminat. 

digistreet

Îl puteți conecta chiar de astăzi!

Deși corpurile de iluminat System ready sunt construite pentru viitor, puteți beneficia chiar astăzi de un sistem complet de management al iluminatului stradal, cum ar fi CityTouch. CityTouch este un sistem complet de management al iluminatului stradal care poate monitoriza, măsura și gestiona corpurile de iluminat conectate, cum ar fi DigiStreet, folosind aplicații bazate pe web. Ușurează analiza, planificarea și întreținerea infrastructurii dvs. de iluminat cu o vizualizare cu volum mare de date și instrumente intuitive de gestionare, care pot fi accesate de la distanță.

Contactați-ne

Contactați-ne

Pentru întrebări de afaceri privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat urban, folosiți acest formular