Primul corp de iluminat inteligent de tip plug and play

Primul corp de iluminat inteligent proiectat pentru conectivitate uniformă

Designul neoclasic al noii familii Iridium gen3 asigură o integrare perfectă a corpului de iluminat în zonele rezidențiale, precum și pe drumurile principale. Inspirat de forma rotundă a modelului Iridium, noul Iridium gen3 oferă tot ce este mai bun din noua tehnologie LED, reflectând în același timp design-urile vechi.

Urmăriți videoclipul despre Iridium gen3

Iridium gen3 este primul corp de iluminat inteligent conceput pentru o conectivitate perfectă. Fără bătăi de cap la punerea în funcțiune – trebuie doar să instalați corpul de iluminat și să îl controlați direct de la distanță prin intermediul platformei de gestionare a iluminatului CityTouch. Gestionarea luminii de la distanță este simplă!

Corp de iluminat Iridium gen3 CityTouch Ready

Iridium gen3 este un corp de iluminat inteligent, parte a abordării sistemului IntelligentCity, și poate fi conectat perfect la CityTouch prin integrarea întregii inteligențe în corpul de iluminat, fără a fi nevoie de hardware suplimentar. Comunicarea se realizează direct prin intermediul rețelei publice de telefonie mobilă. Ca efect secundar pozitiv, nu este necesar niciun efort propriu de întreținere. În plus, întreaga gestionare a conectivității face parte din serviciul nostru, care va ține orice bătăi de cap departe de client. Odată conectat la sursa de alimentare, un punct de lumină apare automat pe harta CityTouch în locația potrivită – cu toate activele de iluminat importate în sistem și gata să fie controlate de la distanță prin CityTouch LightWave.

Instalare intrare laterală

Instalare intrare laterală

Montare pe cap de stâlp cu CityTouch LightWave

Montare pe cap de stâlp cu CityTouch LightWave

Instalare ușoară în 3 pași, cu un știft inovator

Instalare ușoară în 3 pași, cu un știft inovator

Descărcări

Cum vă pot ajuta?

Contactați-ne

Pentru întrebări de afaceri privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiți acest formular