Adevărați profesioniști, calitate reală

Când trebuie să vă faceți treaba corect, puteți conta pe tehnologia de iluminat cu LED Philips. Cu cea mai largă gamă de lămpi cu LED, corpuri de iluminat și sisteme de comandă, putem satisface nevoile fiecărui client.

Tehnologiile LED se schimbă rapid, creând o mulțime de noi oportunități. Ca brand de încredere în iluminat, vă înțelegem provocările și vă putem ajuta să vă construiți afacerea.

Nu sunteți un simplu meșter, ci un adevărat profesionist. Cineva pe care clienții se pot baza pentru a duce treaba la bun sfârșit. Cineva care planifică bine, execută rapid și lucrează eficient. Adevărații profesioniști se bazează pe iluminatul Philips.

overview-content-image-connected-lighting

Iluminat conectat construit pentru succes

Prin iluminat conectat se înțelege faptul că luminile LED cu senzori integrați sunt conectate la software-ul aplicației, ceea ce deschide un întreg nou univers de oportunități.

Indiferent care sunt nevoile de iluminat ale clientului dvs., Philips oferă o gamă largă de corpuri de iluminat și lămpi Interact Ready create pentru un maximum de personalizare și design de performanță. Toate componentele, inclusiv senzorii wireless și comutatoarele de perete, sunt interoperabile, modernizabile și create pentru a oferi clienților lumina, confortul și confortul pe care le merită afacerea lor.

Deveniți expert în iluminat

Signify Lighting Academy este o platformă de învățare care vă oferă toate resursele educaționale relevante, incluzând în principal teste de evaluare (fișe de certificare). Consultați cele mai recente cursuri ale noastre, care vă vor ajuta să deveniți instalator certificat în domeniul iluminatului inteligent.

Instruire comercială

Acest traseu se concentrează pe caracteristicile și beneficiile versiunilor autonome și conectate la gateway. Dacă doriți să pășiți în lumea Internet of Things (IOT), contactați reprezentantul de vânzări Signify pentru a accesa programul de instruire concentrat pe această versiune.

Instruire tehnică

În acest training, veți învăța în detaliu cum să faceți primii pași cu aplicația și cum să comandați diferite funcții ale nivelurilor Foundation și Advanced.

Găsiți un distribuitor

Găsiți cel mai apropiat distribuitor sau partener.

Contactați-ne

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați.

Produse de iluminat cu LED

Scopul nostru este de a facilita creșterea afacerii dvs. De aceea, vă oferim o gamă completă de lămpi și corpuri de iluminat cu LED și vă sprijinim prin descărcări, instrumente și sfaturi de instalare ușor de utilizat.

Instalații

Aveți întrebări despre instalare? Urmăriți videoclipurile noastre privind instalarea corpurilor de iluminat și tuburilor LED CoreLine.