Om bun la toate sau profesionist?

Profesioniști adevărați, povești adevărate

Sunteți un adevărat profesionist. Cineva pe care clienții se pot baza pentru a duce treaba la bun sfârșit. Cineva care planifică bine, execută rapid și lucrează eficient. Adevărații profesioniști se bazează pe iluminatul Philips.

Henk de Man

Director de cont

TechTron – Veenendaal
Țările de Jos

În domeniul instalațiilor există o presiune constantă legată de timp – respectarea termenelor limită ale proiectelor, totul trebuie să fie făcut repede. Trebuie să reușim de la prima încercare, iar acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să ne putem baza pe furnizorii noștri. Încrederea este crucială în activitatea noastră!

Tony Carissimo

Electrician independent

Caro Electric Inc. – Marlboro
Statele Unite

Munca vine acasă și casa vine la muncă”... acest lucru este parte integrantă din ceea ce înseamnă să fii un contractor de instalații electrice independent. La finalul unei zile lungi, lucrurile mici sunt cele care contează. Am călcat pe urmele tatălui meu și am învățat cum să fac lucrurile să se aprindă. Și să reușesc de la prima încercare.

Denis Zago

Instalator profesionist

Zago S.r.l Elettricista 
Italia 

Tatăl meu a creat afacerea noastră din domeniul electricității și, pentru mine, timpul cu familia este foarte important. Acesta este unul dintre motivele pentru care vreau să fac o treabă de calitate de la început, ca să nu pierd timpul întorcându-mă să fac reparații. Și, oricum, marjele de profit la lucrări sunt foarte reduse în zilele noastre. Prin urmare, în firma noastră, ne asigurăm că oferim calitate reală atunci când specificam componente de iluminat.

Deveniți expert în iluminat

Signify Lighting Academy este o platformă de învățare care vă oferă toate resursele educaționale relevante, incluzând în principal teste de evaluare (fișe de certificare). Consultați cele mai recente cursuri ale noastre, care vă vor ajuta să deveniți instalator certificat în domeniul iluminatului inteligent.

Instruire comercială

Acest traseu se concentrează pe caracteristicile și beneficiile versiunilor autonome și conectate la gateway. Dacă doriți să pășiți în lumea Internet of Things (IOT), contactați reprezentantul de vânzări Signify pentru a accesa programul de instruire concentrat pe această versiune.

Instruire tehnică

În acest training, veți învăța în detaliu cum să faceți primii pași cu aplicația și cum să comandați diferite funcții ale nivelurilor Foundation și Advanced.

Găsiți un distribuitor

Găsiți cel mai apropiat distribuitor sau partener.

Contactați-ne

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați.

Vedeți mai mult

Produse de iluminat cu LED

Scopul nostru este de a facilita creșterea afacerii dvs. De aceea, vă oferim o gamă completă de lămpi și corpuri de iluminat cu LED și vă sprijinim prin descărcări, instrumente și sfaturi de instalare ușor de utilizat.

Instalații

Aveți întrebări despre instalare? Urmăriți videoclipurile noastre privind instalarea corpurilor de iluminat și tuburilor LED CoreLine.