Idei strălucite pentru iluminatul supermarketurilor

Caracteristici principale ale produsului

Pregătiți pentru magazinele viitorului

82% dintre mileniali preferă în continuare cumpărăturile în magazinele fizice dacă experiența este distractivă, interactivă și actuală. Chiar și în această lume din ce în ce mai digitală, cumpărătorii încă doresc să vadă, să atingă și chiar să miroasă produsele în lumea reală. Provocarea pentru comercianți este de a oferi cumpărătorilor o experiență care nu poate fi egalată online. Aspectul magazinului dvs., inclusiv iluminatul, are un impact major asupra modului în care clienții percep brandul dvs. Iluminarea LED Philips menține culoarele luminoase și alimentele proaspete, în timp ce sistemele de comandă și programarea pot ajuta la reducerea costurilor cu energia și la îmbunătățirea eficienței operaționale. În plus, vă puteți asigura că clădirea dvs. este activată pentru IoT utilizând corpurile noastre de iluminat conectate în combinație cu Interact Retail, permițându-vă să valorificați puterea tehnologiei inteligente.

O experiență aparte

Cu cât magazinul dvs. este mai atrăgător, cu atât mai mare va fi satisfacția clienților și angajaților dvs.

Oferiți o experiență de cumpărare pozitivă cu o calitate superioară a luminii și confort vizual

Schimbați aspectul magazinului cu corpurile noastre de iluminat personalizabile

Conservați alimentele proaspete

Utilizați rețelele LED pentru alimente proaspete pentru a conserva prospețimea și a îmbunătăți prezentarea

Prelungiți durata de expunere pe raft și reduceți deșeurile alimentare cu rețelele de lumină LED pentru alimente proaspete

Alegeți din gama noastră vastă de corpuri de iluminat dotate cu aceste rețete de lumină

Îmbunătățiți sustenabilitatea

Achieve 40% energy savings with LED and an additional 20% by adding controls

Future-proof your lighting Infrastructure with our Circular Lighting ready portfolio

Stay on trend while meeting sustainability goals with our 3D printed, customizable luminaires

Explorați posibilitățile

Reimaginați magazinele cu iluminatul circular

Prezentare mai bună, deșeuri mai puține

Flexibilitate și performanțe de ultimă generație pentru magazine

Flexibilitate și calitate a luminii neegalate pentru magazinul viitorului

Fațada unui magazin iluminată puternic

Descoperiți iluminatul conectat

Iluminat pentru magazine. E peste tot. Ce-ar fi dacă ar susține noi eficiențe operaționale, ar îmbunătăți experiența în magazin și ar putea genera date pentru analize aprofundate de retail? Interact Retail, în combinație cu iluminatul nostru conectat, vă permite să faceți toate acestea și multe altele. Creați magazine uimitoare și flexibile, declanșați comportamente specifice ale cumpărătorilor prin crearea de zone și straturi de lumină și oferiți cumpărătorilor oferte bazate pe locație, pe smartphone-urile acestora, prin intermediul aplicației magazinului dvs. Iată ce înseamnă un comerț inteligent.

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.

Descărcări