Evidențiați tot ce este mai bun în alimente

Beneficiile pentru alimente proaspete pe scurt

Beneficiile pentru alimentele proaspete
Cea mai buna prezentare

Potrivit cercetărilor, oamenii își amintesc culoarea produselor proaspete ca fiind mai saturată decât este în realitate. Și, când vine vorba de alegerea efectivă a unui produs, preferințele consumatorilor merg și mai departe – își doresc o culoare care este chiar mai saturată decât ceea ce își amintesc. Rețeta potrivită de iluminare poate optimiza prezentarea și crește vânzările. 

Păstrează calitatea

Iluminarea slabă afectează calitatea produselor proaspete. Rețeta de iluminare potrivită ajută la păstrarea alimentelor proaspete mai mult timp, ceea ce înseamnă o durată de valabilitate mai lungă și mai puține deșeuri.

Creați o experiență memorabilă

Rețetele de iluminat cu LED pentru alimente proaspete vă pot ajuta să faceți diferența în raioanele dumneavoastră de alimente proaspete, îmbunătățind atât prezentarea, cât și calitatea celor mai perisabile produse.

Posibilitățile rețetelor de iluminat LED pentru alimente proaspete

Cumpărătorii știu din experiență că, dacă mâncarea arată bine, va avea și un gust bun. Răsfoiți portofoliul nostru de rețete LED care vă vor prezenta alimentele proaspete în cea mai bună lumină, ajutând în același timp la minimizarea risipei. 

Carne feliată apetisantă

Cercetările arată că clienții preferă carnea cu o culoare bogată și saturată. Corpurile noastre de iluminat LED trandafirii pentru alimente proaspete au fost special dezvoltate în colaborare cu comercianți și specialiști din industria cărnii pentru a intensifica culoarea roșie a cărnii și a încetini decolorarea, ceea ce înseamnă mai puține deșeuri.

Iluminarea optimă pentru pește proaspăt

Pentru că prospețimea este motorul de creștere al magazinelor. Fie că este vorba de carne sau brânzeturi, fructe și legume, pește și fructe de mare, prospețimea continuă să atragă cumpărătorii în magazinele fizice. Cu cât mâncarea arată mai proaspătă,

Fructe și legume

Raionul de alimente proaspete este locul în care se formează loialitatea cumpărătorilor, acesta fiind adesea principalul motiv pentru o călătorie la magazin. Fructele și legumele prezintă provocări specifice. Pentru că sunt țesuturi vii.

Brânzeturi bogate, cremoase

Când brânzeturile sunt expuse la lumină, grăsimile încep să se oxideze – mai întâi modificând aspectul și apoi afectând gustul. Rețeta noastră de culoare galben pal pentru alimente proaspete asigură o superbă prezentare a acestor alimente delicate, menținând în același timp un nivel maxim de prospețime și calitate.

Cartofi perfecți

Lumina joacă un rol important în înverzirea cartofilor: atunci când sunt depozitați corespunzător, la întuneric, înverzirea nu are loc. Desigur, acest lucru nu este posibil într-un supermarket. Rețeta noastră de lumină vă poate ajuta să păstrați cartofii la un nivel maxim de prospețime.

Pâine și produse de patiserie superbe

Nimic nu se aseamănă cu mirosul de pâine sau chifle proaspete, calde încă de la cuptor. Iar iluminatul le poate face și mai apetisante. Corpurile de iluminat LED în culoare galben pal pentru alimente proaspete fac ca pâinea să arate crocantă, apetisantă și irezistibilă.

Cazuri

EDEKA Hamburg

EDEKA Hamburg a creat o experiență îmbogățită la cumpărături prin instalarea iluminatul cu LED controlat de software-ul Interact Retail.

Contact

Apelați la centrul local de contact dacă aveți întrebări sau doriți informații.

Descărcări

Mai multe despre iluminatul pentru...