PremiumColor: Cea mai bună lumină pentru fructe și legume

un client alege legume proaspete la magazin

Produsele proaspete sunt mai sănătoase, arată mai bine, au un gust mai bun și rezistă mai mult

Raionul de alimente proaspete este locul în care se formează loialitatea cumpărătorilor și, prin urmare, de multe ori, motivul principal pentru un drum la magazin.

Fructele și legumele prezintă provocări specifice în ceea ce privește pierderile și risipa. Deoarece sunt țesuturi vii, fructele și legumele proaspete sunt supuse schimbărilor și deteriorării continue. Am realizat experimente cuprinzătoare pe fructe și legume proaspete pentru a afla ce lumină este cea mai bună atât pentru prezentare, cât și pentru păstrarea calității.

femeie cu broccoli

Importanța vitaminei C într-o dietă sănătoasă

Iluminatul are un rol deosebit de important în producția de vitamina C din fructe și legume. Vitamina C este esențială pentru buna funcționare a corpului uman. Cu toate acestea, corpul uman nu este capabil să producă (sau să stocheze) vitamina C. Prin urmare, este important să includeți o mulțime de alimente care conțin vitamina C în dieta zilnică.

Fructele și legumele sunt considerate cea mai importantă sursă de vitamina C pentru oameni. În consecință, ar fi un beneficiu pentru sănătate dacă nivelurile de vitamina C ale fructelor și legumelor proaspete disponibile astăzi în supermarketuri ar fi cât mai ridicate posibil. Aici, iluminarea poate juca un rol cheie.

crescător

Demonstrat experimental

Cu lumina LED, cultivatorii pot:

  • Influența culoarea și gustul verdețurilor
  • Măriți cantitatea de vitamina C din roșii
  • Reduceți nivelul de nitrați din salata verde, spanac și rucola
magazin supermarket

Cu lumina LED, comercianții pot:

  • Îmbunătăți prezentarea fructelor și legumelor
  • Prelungi durata de valabilitate, reducând deșeurile și crescând veniturile
  • Menține calitatea și siguranța cartofilor
  • Menține nivelul de vitamina C din broccoli

Experimentați cu PremiumColor: rețeta LED pentru alimente proaspete, creată pentru fructe și legume

colaj cu alimente proaspete

Optimizarea prezentării produselor proaspete

Am comandat studii, am colectat cercetări și am colaborat intens cu comercianții pentru a dezvolta recomandări despre cum puteți ilumina alimentele proaspete în cel mai bun mod posibil. Cu iluminarea potrivită, puteți prezenta produse proaspete pentru a evidenția culorile pe care cumpărătorii le preferă, pentru a maximiza calitatea verdețurilor și a salatei și pentru a prelungi perioada de valabilitate a cartofilor. 

Descărcați cartea albă completă pentru detaliile testelor pe care le-am efectuat și pentru recomandările noastre privind rețetele specifice de LED-uri de utilizat în diferite circumstanțe.

Contact

Apelați la centrul local de contact dacă aveți întrebări sau doriți informații.

Descărcări