Ajutați călătorii să se simtă relaxați și bineveniți

Caracteristici principale ale produsului

Creați o experiență memorabilă

Odată cu creșterea numărului de pasageri aerieni și a volumului mărfurilor transportate pe calea aerului, aeroporturile devin centre de retail, ospitalitate, afaceri și logistică. Pe fondul acestei creșteri rapide, iluminatul este un element care vă poate sprijini obiectivele de reducere a costurilor și mărire a eficienței operaționale, siguranței și sustenabilității, oferind, în același timp, o experiență memorabilă a brandului. Iluminatul LED Philips poate crea o ambianță unică, poate îmbunătăți orientarea și poate îmbunătăți rezultatele financiare într-o gamă largă de operațiuni de afaceri.

Optimizați-vă operațiunile

Îmbunătățiți eficiența operațională cu întreținere planificată și monitorizarea de la distanță

Creșteți veniturile cu o propunere mai atractivă pentru magazine și industria hotelieră

Reduceți costurile, poluarea luminoasă și emisiile de carbon cu iluminatul cu LED și sistemele de comandă eficiente energetic

Securitate sporită

Asigurați-vă că aeroportul este un loc sigur și ușor de parcurs pentru pasageri

Sporiți eficacitatea de verificare a bagajelor cu iluminatul puternic cu LED, de înaltă calitate

Oferiți un mediu de lucru sigur și confortabil pentru personal

Construiți un brand

Consolidați reputația brandului cu ajutorul unor inițiative de sustenabilitate măsurabile

Transformați aeroportul într-un reper captivant și o destinație atrăgătoare

Oferiți pasagerilor o experiență superioară, comparativ cu concurența

Explorați posibilitățile

Mențineți eficiența și siguranța

Descoperiți iluminatul dinamic

Descoperiți iluminatul dinamic

Creați experiențe vizuale impresionante pentru vizitatori și iluminați spațiile din aeroport combinând corpurile de iluminat Philips cu sistemele de iluminat arhitecturale, dinamice și pline de culoare, de la Color Kinetics.

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Studii de caz

Schiphol Airport

Schiphol Airport opts for Circular lighting.

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.

Descărcări