Atunci când siguranța este esențială

Zona restricționată

Zona restricționată a aeroportului dvs. găzduiește o activitate intensă, care trebuie gestionată în siguranță și eficient. Iluminatul trebuie să fie suficient de puternic pentru ca personalul să poată îndeplini sarcini vizuale, dar nu atât de puternic încât să provoace orbire și disconfort.

Mai multe despre iluminatul pentru terminale

Zonele de parcare a avioanelor

Zonele de parcare a avioanelor pentru încărcarea sau descărcarea de mărfuri, bagaje și pentru îmbarcarea și debarcarea pasagerilor trebuie să fie iluminate eficient pentru derularea operațiunilor esențiale, precum realimentarea cu carburant și controalele de siguranță.

Lumina albă strălucitoare ajută personalul să se ocupe de marfă, catering și alimentare și să citească corect informațiile. De asemenea, este liniștitoare pentru pasagerii care așteaptă la poartă pentru a se îmbarca, deoarece aceștia pot vedea că protocoalele de siguranță și securitate sunt întotdeauna respectate.

Hangar

Hangare

În culise, personalul dumneavoastră de asistență trebuie să efectueze toate aspectele lucrărilor de întreținere de rutină. Iluminatul eficient este esențial pentru productivitatea și eficiența operațională. Lumina albă strălucitoare nu numai că îmbunătățește vizibilitatea, ci îi poate ajuta și pe cei care lucrează noaptea târziu să rămână atenți și concentrați. Astfel, puteți minimiza întreruperile și puteți îmbunătăți siguranța aeroportului dvs.

Iluminat pentru depozitul Royal Mail NDC

Logistică

Siguranța angajaților în zonele logistice este esențială. Iluminarea LED albă, foarte uniformă, în mod inerent direcțională, ajută la eliminarea umbrelor și a colțurilor întunecate unde pot apărea accidente. Sistemele noastre de iluminat flexibile și ușor de utilizat vă permit să furnizați nivelurile potrivite de lumină acolo unde și atunci când sunt necesare, sporind eficiența și calitatea operațiunilor dumneavoastră. Colaborăm cu dvs. pentru a vă satisface nevoile de iluminat, ajutând la crearea unui sistem de iluminat intuitiv, cu capabilități complete și de ultimă generație.

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.