Iluminăm drumul către un loc de muncă mai plăcut

Oamenii. Afacerea dvs. depinde de ei. Iluminatul îi poate inspira să realizeze mai mult și să se simtă mai bine la locul de muncă.

Iluminatul conectat înseamnă că luminile LED cu senzori integrați sunt conectate la software-ul aplicației, deschizând o lume de oportunități cu totul nouă. Și-a lăsat deja amprenta în corporațiile mai mari, dar acum este disponibil și pentru întreprinderile mici și mijlocii, cu până la 200 de puncte de lumină.

Noul sistem Interact Pro este soluția fără fir și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru fiecare pas al călătoriei clientului dvs. IMM către iluminatul inteligent. Include trei niveluri care oferă fiecare cea mai bună soluție pentru nevoile curente ale clientului dvs. – și este, de asemenea, complet scalabil, astfel încât să poată fi pur și simplu actualizat atunci când cerințele afacerii se schimbă, de la iluminat inteligent la iluminat super-inteligent.

Philips 2018 Interact Installer Enduser Office

Iluminatul conectat începe cu Interact Pro

Sistemul Interact Pro este ușor de instalat, fără a fi nevoie de antene separate, cutii radio sau cabluri de semnal. Bucurați-vă de o configurare rapidă cu aplicația intuitivă Interact Pro și profitați de șansa de a deveni consilierul de încredere al clientului dvs. printr-un service eficient post-instalare, posibil datorită datelor neprețuite din panoul de control Interact Pro.

Orice aveți nevoie: este Interact Ready

Profesioniștii adevărați nu caută – ci găsesc

Diferitele proiecte de iluminat necesită soluții de iluminat și niveluri de preț diferite. Instrumentul de selectare a produselor Philips și instrumentul TCO vă ajută să găsiți sistemele de iluminat cu LED care se vor potrivi planurilor și bugetului clienților dvs. Aruncați o privire!

Cabluri peste tot... sau wireless?

Pe locuri, fiți gata, instalat. Este atât de ușor cu conectat.

Super lent sau superstar?

Înlocuire directă și fără probleme a iluminatului convențional – fără probleme de compatibilitate.

Nicăieri sau peste tot?

Oferim lămpi și corpuri de iluminat Interact Ready pentru diferite aplicații. Oriunde ați lucra, funcționează.

Lăsat în urmă sau cu viitorul în față?

Toate corpurile de iluminat Interact Ready funcționează perfect cu panoul de control și aplicația Interact Pro.

Deveniți expert în iluminat

Signify Lighting Academy este o platformă de învățare care vă oferă toate resursele educaționale relevante, incluzând în principal teste de evaluare (fișe de certificare). Consultați cele mai recente cursuri ale noastre, care vă vor ajuta să deveniți instalator certificat în domeniul iluminatului inteligent.

Instruire comercială

Acest traseu se concentrează pe caracteristicile și beneficiile versiunilor autonome și conectate la gateway. Dacă doriți să pășiți în lumea Internet of Things (IOT), contactați reprezentantul de vânzări Signify pentru a accesa programul de instruire concentrat pe această versiune.

Instruire tehnică

În acest training, veți învăța în detaliu cum să faceți primii pași cu aplicația și cum să comandați diferite funcții ale nivelurilor Foundation și Advanced.

Găsiți un distribuitor

Găsiți cel mai apropiat distribuitor sau partener.

Contactați-ne

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați.

Sunteți pregătiți sau nu?

Adevărații profesioniști își stimulează afacerea cu iluminatul conectat Philips care funcționează cu Panoul de comandă și aplicația Interact Pro