Instrumente și referințe

Asistență pentru proiectele dvs. de iluminat

Philips oferă o varietate de instrumente utile pentru toate proiectele dvs. de iluminat. Indiferent de cerințe, de la iluminatul unei locuințe individuale până la iluminatul industrial la scară largă sau orice alt mediu, avem un instrument care vă va satisface nevoile.

Cu software-ul de simulare a luminii, cum ar fi pluginurile noastre de design DIALux, Relux și Autodesk 3ds MAX, puteți proiecta exact iluminatul potrivit. De asemenea, puteți alege între aplicațiile noastre mobile, concepute pentru a oferi toate informațiile de care aveți nevoie pe dispozitive mobile. Iar Catalogul nostru de produse online detaliază întreaga gamă Philips, astfel încât puteți avea siguranța că veți găsi un produs care să vă satisfacă nevoile.

Software de simulare a iluminatului

Plug-in pentru DIALux, Relux și 3ds Max

Descărcați aici cele mai recente plug-in-uri software de iluminat pentru design DIALux, Relux și 3ds Max. În plus, vă va fi mult mai ușor să găsiți corpul de iluminat potrivit pentru proiectul dvs. de iluminat.

Biblioteca Revit

La Philips, ne străduim să vă sprijinim în cel mai bun mod posibil. Fișierele Revit pe care le oferim sunt dezvoltate pentru flexibilitate. Am creat modele scalabile și am adăugat proprietățile necesare pentru a ajusta modelul la nevoile dvs.

Bibliotecă 3Dde corpuri de iluminat de exterior

Descărcați aici cele mai recente fișiere DWG 3D din portofoliul nostru de corpuri de iluminat pentru exterior. Puteți încărca cu ușurință aceste fișiere în programul dvs. de randare 3D pentru a crea vizualizări realiste ale peisajului urban pentru proiectul dvs. exterior.

Instrumente

Aplicațiile noastre mobile

Iluminatul pentru consumatori HUE
Aplicația pentru etichete de service

Aplicația PC Mini300 LED

Un detector de mișcare combinat cu un senzor de lumină naturală permite economii suplimentare de energie. Aplicația noastră Mini300 LED pentru PC oferă utilizatorilor controlul în moduri care pur și simplu nu sunt posibile cu alte corpuri de iluminat.

Iluminatul pentru consumatori HUE
Aplicația pentru etichete de service

Etichetă de service

„LEDificarea” iluminatului exterior este o tendință în creștere datorită nivelului ridicat de calitate a luminii și eficienței energetice a tehnologiei LED. Dar întreținerea corpurilor de iluminat cu LED este mai complexă decât cea convențională. Necesită competențe și procese diferite. Cu toate acestea, presiunea pentru găsirea și repararea rapidă a defecțiunilor crește din motive de siguranță și eficiență.

Pentru a putea identifica toate produsele individuale, etichetele de service, ca sistem unic de identificare bazat pe coduri QR, sunt plasate pe toate corpurile de iluminat Philips din generația următoare, pe stâlpi și pe cutiile în care sunt livrate corpurile de iluminat. 

Descărcați aplicația Philips Service tag astăzi și începeți să vă bucurați de informații și service!

Aveți idei?

Contactați-ne

Apelați la centrul nostru de contact local dacă aveți întrebări sau doriți informații.

Unde puteți achiziționa

Aflați de unde să cumpărați produsele noastre de la un distribuitor sau partener din apropiere.