Optimizați spațiile urbane prin experiențe vizuale unice

Caracteristici principale ale produsului

Transformați spațiile comunitare

De la parcuri și piețe până la alei și promenade, zonele în aer liber sunt locuri esențiale de adunare pentru comunități, iar iluminarea potrivită le poate transforma în experiențe vizuale unice. Primitor, distractiv și plin de inspirație, iluminatul cu LED ajută aceste zone publice să devină mai sigure și mai primitoare. Cu soluțiile inovatoare de iluminat de la Philips, puteți crea spații urbane în aer liber care stimulează turismul și dezvoltarea economică, economisind în același timp energie și reducând impactul asupra mediului. În plus, spațiul dvs. poate deveni compatibil cu IoT prin instalarea unor corpuri de iluminat conectate, care vă ajută să valorificați puterea tehnologiei inteligente folosind Interact Landmark.

Reduceți costurile

Reduceți costurile cu până la 50% cu sistemele de iluminat cu LED și programarea eficientă energetic

Reduceți costurile de întreținere cu Service Tag,
un cod QR unic care ajută la identificarea rapidă a corpurilor de iluminat defecte

Creați efecte luminoase uimitoare și flexibile, în mod sustenabil și economic

Stabiliți o conexiune cu cetățenii

Ghidați cetățenii cu indicatoare vizuale


Măriți nivelul de siguranță și creați
un mediu urban plăcut, cu spații pline de viață și bine iluminate

Dați viață spațiilor publice prin instalații luminoase dinamice, spectacole de lumini și evenimente speciale

Design flexibil

Perfecționați o serie de contexte urbane cu caracteristici iconice și un design mereu actual al sistemelor de iluminat

Protejați cerul nopții și liliecii cu rețete de lumină speciale
 

Potrivit atât pentru proiecte de renovare, cât și pentru instalații noi

ck diverge

Descoperiți iluminatul dinamic

Creați experiențe vizuale impresionante pentru parcuri și piețe, combinând corpurile de iluminat Philips cu sistemele de iluminat arhitecturale, dinamice și pline de culoare de la Color Kinetics.

miniatură reper interact

Descoperiți iluminatul conectat

Interact Landmark este un software de iluminat conectat care aduce puterea IoT în iluminatul arhitectural pentru poduri, monumente și fațade de clădiri. Ușurăm monitorizarea și gestionarea corpurilor de iluminat pentru a vă proteja investiția, pentru a declanșa spectacole de lumini de oriunde, pentru a implica oamenii și pentru a monitoriza, măsura și analiza impactul asupra vizitatorilor.

interact city

Descoperiți iluminatul conectat pentru mediul urban

Cum creați un oraș mai inteligent și mai plăcut? Software-ul de iluminat Interact City IoT funcționează cu iluminatul nostru cu LED conectat pentru a crea o infrastructură robustă și a îmbunătăți serviciile urbane și siguranța cetățenilor, a înfrumuseța spațiile publice și a încuraja implicarea cetățenilor și mândria civică. Interact City reduce, de asemenea, costurile cu energia și crește eficiența, astfel încât să puteți reinvesti economiile în noi proiecte pentru un oraș inteligent.

Servicii de iluminat

Serviciile de iluminat sunt gestionate de Signify. Noi ne ocupăm de iluminat, iar dvs. vă puteți concentra pe afacere. Găsiți mai multe informații despre aceste servicii pe site-ul companiei noastre.

Servicii profesionale

Oferind asistență adaptată încă de la început, depunem toate eforturile pentru a armoniza dorințele dvs. și cunoștințele noastre, pentru a vă oferi cea mai bună soluție și a adăuga valoare afacerii dvs., în același timp.

Servicii pe întreaga durată de viață

Afacerea dvs. merită sisteme de iluminat concepute să dureze. Serviciul nostru de asistență vă va ajuta să vă mențineți sistemul de iluminat în stare bună mai mult timp, de la eliminarea problemelor înainte să apară până la asistență rapidă la distanță.

Servicii gestionate

Creăm soluții de iluminat personalizate, care să se potrivească nevoilor afacerii dvs., în concordanță cu un set clar de indicatori cheie de performanță.

Servicii de dezinfectare cu UV-C

Lumina UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, apă și suprafețe. Pentru a asigura eficacitatea și utilizarea corectă, oferim pentru UV-C servicii de proiectare, planificare, instalare, operare și întreținere a proiectelor.

Studii de caz

Public lighting Nieuwkoop

We helped Nieuwkoop to ensure that its bat population and wildlife is not disturbed by artificial lighting, by installing streetlights with specially designed color and wavelength

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.