Frost: Iluminatul optim pentru peștele proaspăt

De ce este relevant raionul de alimente proaspete?

Pentru că prospețimea este motorul de creștere al magazinelor. Fie că este vorba de carne sau brânzeturi, fructe și legume, pește și fructe de mare, prospețimea continuă să atragă cumpărătorii în magazinele fizice. Cu cât mâncarea arată mai proaspătă, cu atât capătă mai multă atenție.

Iluminarea corectă scoate în evidență culorile și texturile alimentelor proaspete, determinând clienții să oprească și să cumpere. În plus, iluminatul îmbunătățește experiența generală a magazinului și are un efect pozitiv asupra vânzărilor de produse proaspete.

Peștele ca sursă naturală de proteine

Beneficiile peștelui

Beneficiile peștelui pentru sănătate stimulează consumul în Europa:

  • Două treimi dintre consumatorii europeni cumpără pește cel puțin o dată pe lună.
  • Supermarketul sau magazinul alimentar este locul de unde se cumpără cea mai mare parte a peștelui și fructelor de mare.
  • Aspectul, costul și originea sunt considerate cele mai importante aspecte la cumpărarea peștelui.

Având în vedere că peștele devine din ce în ce mai important pentru consumatori, supermarketurile reacționează făcând raionul de pește proaspăt mai relevant și mai interesant pentru aceștia. Din acest motiv, iluminarea bună, în combinație cu controlul temperaturii și gheața, este esențială pentru îmbunătățirea aspectului peștelui.

Acest lucru va crește atractivitatea raionului de pește și fructe de mare din supermarketuri și va ajuta la transformarea unei excursii de cumpărături de rutină într-o experiență plăcută din punct de vedere estetic.

Bucurați-vă de Frost: cea mai nouă rețetă LED pentru alimente proaspete, concepută pentru pește

Pește în gheață

Transformați raionul de pește în momeală cu Frost

Pe baza cercetărilor de piață din Europa, am dezvoltat o rețetă LED pentru alimente proaspete, cu reglaj spectral, numită Frost, care se traduce prin:

  • Pește cu aspect mai proaspăt
  • Intensitate mai mare a culorilor 
  • Nuanțe atractive ale pielii

Posibilitățile rețetei LED Frost pentru alimente proaspete

Pentru a ilumina în mod optim peștele și produsele de acvacultură, urmați următoarele 5 recomandări de proiectare a iluminatului pentru expunerea peștelui.

Contact

Apelați la centrul local de contact dacă aveți întrebări sau doriți informații.

Mai multe despre iluminatul pentru...