Trandafiriu: Cea mai bună iluminare pentru a limita decolorarea cărnii feliate

Relevant pentru raionul de alimente proaspete

De ce este relevant raionul de alimente proaspete?

Pentru că prospețimea este motorul de creștere al magazinelor. Fie că este vorba de carne sau brânzeturi, fructe și legume, pește și fructe de mare, prospețimea continuă să atragă cumpărătorii în magazinele fizice. Cu cât mâncarea arată mai proaspătă, cu atât capătă mai multă atenție.
Iluminarea corectă scoate în evidență culorile și texturile alimentelor proaspete, determinând clienții să oprească și să cumpere. În plus, iluminatul îmbunătățește experiența generală a magazinului și are un efect pozitiv asupra vânzărilor de produse proaspete.

Carne feliată apetisantă

Carne feliată apetisantă

Cercetările arată că clienții preferă carnea cu o culoare saturată bogată. Provocarea este că, atunci când carnea este expusă la prea multă lumină, aceasta se decolorează și își pierde mai repede aspectul atrăgător. Corpurile noastre de iluminat cu LED Fresh Food Rose au fost special dezvoltate în colaborare cu comercianții și specialiștii din industria cărnii pentru a intensifica roșul cărnii și a încetini decolorarea acesteia, ceea ce duce la creșterea vânzărilor și la reducerea cantității de deșeuri.

Experience Rose: rețeta LED pentru carne proaspătă feliată

Cercetările noastre:

În primul rând, diferitele tipuri de carne se decolorează cu viteze diferite. În al doilea rând, efectul nivelului de lumină asupra decolorării cărnii feliate este mai mare decât cel al spectrului.

Cu toate acestea, există beneficii în alegerea spectrului corect de lumină. Folosind spectrul adecvat, comercianții fie pot întârzia decolorarea pentru o durată de valabilitate mai lungă, fie pot folosi niveluri mai înalte de lumină pentru vitrine frigorifice mai atrăgătoare. În primul caz, termenul de valabilitate poate fi prelungit cu până la 20% la un nivel de iluminare echivalent cu iluminatul convențional. În cel de-al doilea, comercianții cu amănuntul pot aplica niveluri de lumină cu până la 30% mai mari pentru a obține o durată de valabilitate identică cu cea din cazul iluminatului convențional.

Cercetări privind lumina trandafirie pentru soluția destinată cărnii

Creați o atmosferă de impact (în timp ce reduceți deșeurile)

Vă străduiți să găsiți un echilibru între a oferi o mare varietate de alimente proaspete și a reduce risipa la minimum? În timp ce creați și o experiență de cumpărături inspirată? Iluminatul potrivit poate avea un impact mare asupra succesului raionului dvs. de alimente proaspete. Iluminatul accentuat pentru alimente proaspete este rețeta perfectă pentru o prezentare apetisantă, prelungind în același timp durata de valabilitate a produselor dvs. proaspete.

Contact

Apelați la centrul local de contact dacă aveți întrebări sau doriți informații.

Descărcări

Mai multe despre iluminatul pentru...