Maxos fusion - Redefinirea standardului șinelor pentru corpuri de iluminat

Sistem adaptabil de șine pentru lumini cu LED, în care se întâlnesc calitatea, performanța și flexibilitatea

Libertate de mișcare și (re)poziționare

Șina Maxos fusion este soluția flexibilă și pregătită pentru viitor care stă la baza sistemului. Libertatea de poziționare facilitează modernizarea/adăugarea/schimbarea componentelor pe șină pentru a prelungi durata de viață a instalației de bază.

Eficiență ridicată și durată lungă de viață

Cu opțiuni de eficacitate foarte ridicată (până la 185 lm/W) și menținere foarte lungă a lumenului (100.000 ore @L80), designerii pot crea soluții optimizate, personalizate, cu un cost total de deținere atractiv.

Calitate înaltă a luminii, uniformitate excelentă și consistență a culorii

Maxos fusion oferă mai multe opțiuni de flux/fascicul și culoare, plus un portofoliu de produse special concepute. Lentile OptiSuit pentru performanțe de neegalat, cu o calitate vizibil superioară a luminii.

Acoperă aplicații extinse

Alegerea ideală pentru o gamă largă de aplicații și cerințe de iluminat, de la supermarketuri și hipermarketuri, la zone de producție din industrie și centre de distribuție și depozite.

Gata de conectare

Unitățile de senzori dedicate vă permit să profitați de avantajele maxime ale sistemului Interact, astfel încât clienții să poată lua decizii bazate pe date în aplicațiile comerciale și industriale.

O soluție pentru toți

Șina Maxos fusion permite introducerea a până la 13 fire, putând gestiona o mare varietate de opțiuni de circuite electrice, inclusiv iluminatul de urgență, în funcție de cerințele specifice ale proiectului.

Sistem pe șine pentru magazine și industrie

Magazine

Pe lângă faptul că vă ajută să reduceți costurile cu energia și să sporiți durabilitatea, Maxos fusion vă oferă puterea de a crea un concept de magazin cu o ambianță personalizabilă. Utilizați sistemul pe șine Maxos fusion ca pe o coloană vertebrală flexibilă, care va permite modernizări în conformitate cu noile moduri de organizare și aspectul expunerii în magazin, într-un mod foarte eficient. Datorită combinației dintre șine și familia de corpuri de iluminat – inclusiv spoturile și luminile non-liniare – puteți moderniza eficient și într-un mod nedisruptiv iluminatul magazinului dvs. pentru a se potrivi noilor concepte.

Industrie

Crearea unui mediu sigur este prima prioritate pentru spațiile industriale. Acum puteți respecta reglementările din industrie, simultan cu maximizarea valorii investiției dvs. cu Maxos fusion. Dacă sunteți în căutarea unei soluții generale de iluminat cu performanțe excelente, Maxos fusion oferă un nivel ridicat de economii de energie și costuri minime de întreținere, cu o durată de viață lungă și fiabilă.

Panoul Maxos Fusion

OptiSuit: Soluția optică pentru iluminat superior în magazine și industrie

OptiSuit este o serie de elemente optice diferite care pot fi configurate în corpurile de iluminat cu panou electric. Designul unic oferă lumina potrivită exact acolo unde este necesară pentru aplicațiile din magazine și industrie. Acest lucru este important, având în vedere nevoile foarte diferite ale clienților din comerț și industrie. Dar, în mod esențial, lumina este furnizată la cel mai înalt nivel de calitate și uniformitate, pentru a crea un aspect uniform, indiferent de aplicație.

Portofoliul complet de fascicule OptiSuit pentru aplicații de iluminare a magazinelor

Soluția optică

Portofoliul complet de fascicule OptiSuit pentru aplicații de iluminare industrială

optisuit industrie

Maxos fusion este conceput pentru economia circulară

Cele 5 beneficii vitale pentru clienții noștri și pentru planetă

Ce-ar fi dacă v-am oferi corpuri de iluminat care vă vor satisface nevoile în evoluție dincolo de durata de viață nominală, de la început până la sfârșit – inclusiv service și reparații, modernizări și înlocuiri – totul în timp ce vă bucurați de cea mai bună performanță de iluminare?

Specificatorii beneficiază

Demonstrație de instalare

Maxos Fusion este o familie diversă de șine care oferă soluții pentru o gamă largă de aplicații. La bază, aceasta constă din șina de Maxos fusion, coloana vertebrală a infrastructurii sistemului, panourile de fuziune Maxos care pot fi montate flexibil pe lungimea coloanei vertebrale și o gamă întreagă de accesorii de montare pentru a răspunde diferitelor cerințe ale proiectelor. Instalarea sistemului Maxos fusion este simplă și, în doar câțiva pași, puteți fi pregătit(ă) să vă bucurați de calitatea iluminării Maxos Fusion. Consultați videoclipul demonstrativ de instalare pentru mai multe informații. În plus, am creat un instrument de configurare dedicat, care, în câțiva pași simpli, vă ajută să vă traduceți designul de iluminat într-un registru de comenzi Maxos fusion. Consultați linkul configuratorului pentru a afla mai multe.

Contact

Apelați la centrul local de contact dacă aveți întrebări sau doriți informații.

Descărcări