StyliD Evo

Flexibilitate și performanțe de ultimă generație pentru magazine

StyliD Evo – proiectorul pentru magazine cel mai bine pregătit pentru viitor

StyliD Evo este conceput pentru a maximiza rentabilitatea investiției, oferind flexibilitate și performanță remarcabile. Nu numai că poate fi folosit într-o gamă largă de aplicații comerciale, dar poate fi și reutilizat din nou și din nou – ori de câte ori magazinul dvs. este redecorat.

Philips StyliD Evo – proiectorul pentru magazine cel mai bine pregătit pentru viitor
  • Cu platforma optică PerfectAccent
  • Elemente optice și accesorii înlocuibile
  • Gamă largă de utilizări
  • Sustenabilitate

Cu platforma optică PerfectAccent

Într-o perioadă în care mediul online continuă să domine comerțul, comercianții cu magazine fizice trebuie să folosească fiecare tactică pe care o au la dispoziție pentru a atrage cumpărătorii înapoi în magazinele lor. PerfectAccent le oferă echilibrul perfect între eficacitatea optică, atractivitatea vizuală și distribuția optimizată a luminii – pentru fiecare spațiu și aplicație diferită din magazinul lor.

PerfectAccent promite comercianților cinci beneficii majore. Ei pot:

Maximiza calitatea luminii și spori confortul vizual al cumpărătorilor

Micile fațete 3D din reflectorul PerfectAccent influențează aspectul luminii, asigurând mai mult confort vizual. Acesta este proiectat pentru a oferi un fascicul de culoare uniformă. Drept urmare, obiectele sunt redate mai uniform, ceea ce conferă prezentărilor din magazinele fizice un aspect mai atrăgător.

Menține performanța, reflectivitatea și integritatea materialului pe toată durata de viață a acestuia

Procesul nostru de dezvoltare se concentrează în mod special pe calitatea produselor noastre pe întreaga durată de viață a acestora. Din acest motiv, scopul nostru este întotdeauna să selectăm cele mai bune elemente optice, în care fiecare componentă a fost proiectată pentru a optimiza eficiența corpurilor de iluminat pe termen lung.

Optimizați eficiența și consumul de energie

Reflectoarele cu material de bază metalic oferă o reflectivitate superioară a luminii (cu până la 6% mai mare, în funcție de tipul de reflector) și, prin urmare, maximizează eficiența corpului de iluminat.

Alegeți dintr-o selecție de fascicule de lumină interschimbabile

Acest lucru oferă multora dintre cele mai populare game de lumini ale noastre avantajul de a fi actualizate cu o gamă de fascicule de lumină diferite – de la fascicul larg la fascicul îngust și înapoi.

Asigurați o rentabilitate rapidă a investiției

Deși costul inițial al reflectoarelor realizate integral din aluminiu este puțin mai mare, acesta poate fi ușor compensat de economiile de energie oferite de lămpi. Acest lucru poate duce la o rentabilitate atractivă a investiției.

Sisteme optice și accesorii înlocuibile

Actualizarea sau optimizarea organizării și aspectului expunerii în magazin este, de asemenea, ușoară. Pur și simplu actualizați optica și/sau accesoriile optice ale StyliD Evo pentru a se potrivi noii destinații sau funcții din magazin. Acest lucru înseamnă că puteți continua să reutilizați StyliD Evo de la o renovare a magazinului la alta, astfel încât atmosfera magazinului dvs. să fie mereu proaspătă, cu efort, timp de nefuncționare și costuri minime.

Deblocați baioneta ramei frontale

Scoateți ansamblul reflectorului

Desprindeți reflectorul de pe rama frontală

Introduceți ansamblul optic

Blocați ansamblul optic

Gamă largă de utilizări

StyliD Evo este conceput pentru economia circulară

Cele 5 beneficii vitale pentru clienții noștri și pentru planetă

Infografic de sustenabilitate
Fascicul nou, dreptunghiular și oval

Fascicul nou, dreptunghiular și oval

Pentru a îmbunătăți și mai mult calitatea luminii din magazinul dvs., noul fascicul oval StyliD Evo a fost dezvoltat special pentru a evidenția mai eficient vitrinele frigorifice cu alimente proaspete și coridoarele promoționale.

  • Bannere și marcaje
  • Iluminatul rafturilor
  • Prezentarea produselor
  • Vitrinele frigorifice de alimente proaspete
Rețete LED pentru alimente proaspete

Rețete LED pentru alimente proaspete

Cumpărătorii știu din experiență că, dacă mâncarea arată bine, va avea și un gust bun. Avem mai multe rețete de LED-uri care vă vor prezenta alimentele proaspete în cea mai bună lumină, ajutând totodată la minimizarea risipei.

Potrivit cercetărilor, oamenii își amintesc culoarea produselor proaspete ca fiind mai saturată decât este în realitate. Și, când vine vorba de alegerea efectivă a unui produs, preferințele consumatorilor merg și mai departe – își doresc o culoare care este chiar mai saturată decât ceea ce își amintesc. Rețeta potrivită de iluminare poate optimiza prezentarea și crește vânzările.

Contact

Apelați la centrul local de contact dacă aveți întrebări sau doriți informații.

Aflați mai multe