Sportul preferat dus la perfecțiune

Caracteristici principale ale produsului

Vă oferim cele mai recente sisteme de iluminat sportiv cu LED de înaltă eficiență, o soluție de iluminat completă cu sistem de comandă wireless PerfectPlay și reflectoare cu LED integrate, pentru toate tipurile de sporturi în aer liber, care poate satisface cerințele tuturor centrelor sportive de exterior, de la cele mai mici, până la cele mai complexe.

Iluminat pentru fotbal – Reflectoare cu LED

Iluminat pentru terenurile de fotbal

Deoarece fotbalul de agrement este practicat de obicei seara, iluminatul eficient maximizează oportunitatea de participare la joc. Chiar dacă nivelul de iluminare va fi în mod evident mai redus, comparativ cu meciurile transmise în direct, calitatea luminilor trebuie să fie una superioară în ceea ce privește uniformitatea, confortul vizual și limitarea luminii supărătoare, în special în zonele rezidențiale, unde se găsesc de regulă centrele sportive de agrement.

Iluminat pentru hockey – Reflectoare cu LED

Iluminat pentru hockey

Iluminarea de bună calitate este esențială pentru sporturi precum hocheiul, în care jucătorii sunt așteptați să reacționeze rapid la o minge mică, dar care se mișcă rapid. Acest aspect al jocului necesită o distribuție uniformă a luminii și o temperatură a culorii care să se potrivească cu lumina zilei.

Iluminat pentru terenuri de tenis – Reflectoare

Iluminat pentru terenurile de tenis

La iluminarea unui teren de tenis, obiectivul este de a asigura o vizibilitate bună, permițând atât jucătorilor, cât și spectatorilor să urmărească evoluția unui joc. Mingea, indiferent de locația și viteza sa, trebuie să fie întotdeauna clar vizibilă.

Reflectoare LED pentru terenuri de rugby – Iluminat intensiv

Iluminat pentru terenurile de rugby

Iluminatul trebuie să acopere uniform pe tot terenul. De asemenea, mingea trebuie să fie permanent vizibilă, iar condițiile de vizualizare trebuie să fie la fel de bune pentru jucători, oficiali și spectatori.

Proiectoarele situate în spatele liniilor de acoperiș ale tribunelor nu trebuie să creeze umbre pe teren.

Iluminat sportiv – Centre de atletism

Iluminat pentru centrele de atletism

Vizibilitatea bună pentru sportivi, arbitri și reprezentanții oficiali ai echipelor le va permite să urmărească absolut tot ce se întâmplă în zona de competiție sau de antrenament, pentru a putea obține cele mai bune performanțe posibile și/sau pentru a putea lua cele mai bune decizii. Spectatorii trebuie să poată urmări performanțele sportivilor pe teren, dar trebuie să poată vedea și alte acțiuni din imediata vecinătate. De asemenea, iluminatul trebuie să le permită spectatorilor să intre și să iasă în siguranță în și din incintele sportive.

Reflectoare cu LED pentru terenuri de golf – Iluminat pentru terenuri sportive

Iluminatul terenurilor de golf

Marcajele de distanță trebuie să fie vizibile clar, iar jucătorul trebuie să poată urmări mingea în zbor. În timp ce zonele punctelor de start necesită lumini separate, trebuie instalate sisteme de iluminare generală pe întreaga lungime a suprafeței terenului de golf.

Iluminat pentru terenuri sportive – Reflectoare cu LED

Iluminatul terenurilor de joc

Terenurile de joc proiectate pentru mai multe tipuri de sporturi trebuie să fie dotate cu sisteme de iluminat care să satisfacă nevoile diverselor sporturi. Este necesar ca sistemul de iluminat proiectat să asigure uniformitate și un volum suficient al luminii, cu efecte de orbire și poluare luminoasă minimizate.

Iluminat pentru terenuri de baseball – Iluminat pentru softball

Iluminat pentru terenuri de baseball/softball

Un sport rapid, precum baseballul sau softballul, necesită niveluri ridicate de iluminare, pentru a facilita urmărirea acțiunilor și a mingii în zbor. Majoritatea acțiunilor rapide au loc în terenul interior cu dimensiuni reglementate, care va necesita un nivel de iluminare și o uniformitate generală a luminii semnificativ mai mari decât terenul exterior.

Obțineți flexibilitate și control asupra luminii dvs. cu Interact

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.