Oferind siguranță sporită clienților cu ajutorul luminii UV-C

UV-C Wodny – introducere

Parcul acvatic Warszawianka

Varșovia, Polonia

Parcul acvatic Warszawianka este cea mai populară unitate de sport și recreere din Polonia, unde siguranța este susținută de Philips UV-C.

Crearea unui nivel suplimentar de protecție și sprijinirea bunăstării clienților noștri este prioritatea noastră.
- Dariusz Pastor, președintele Mokotowska Warszawianka – Water Park Foundation
Provocarea UV-C a clientului Wodny

Provocarea clienților

Parcul Wodny, Warszawianka este cea mai populară unitate pentru sport și recreere din capitala Poloniei. Confortul și siguranța oaspeților au prioritate maximă pentru proprietar, Fundația Mokotów Warszawianka. Acest lucru se aplică în special în timpul pandemiei de coronavirus, cu recomandări și reglementări sporite de igienă care au rolul de a limita răspândirea COVID-19.

Siguranța apei și a divertismentului

Pentru a crește standardele de igienă, sunt instalate soluții de dezinfectare de ultimă generație. Sistemele Philips UV-C de dezinfectare a aerului superior cu montare pe tavan sunt instalate în vestiare, iar baghetele Philips UV-C sunt utilizate pentru dezinfectarea suprafețelor din zona de spa. Ambele sunt furnizate și instalate de Master Light Service (MLS), o companie care oferă servicii complete de iluminat și care operează pe piața poloneză din 2007. În calitate de contractant UV-C, MLS a primit instruire profesională pentru a instala și opera sistemele UV-C de dezinfectare.

Cazuri similare