Iluminat de interior, care este imbatabil

Caracteristici principale ale produsului

Vă oferim cele mai recente sisteme de iluminat sportiv cu LED de înaltă eficiență, o soluție de iluminat completă cu sistem de comandă wireless PerfectPlay și reflectoare cu LED integrate, pentru toate tipurile de sporturi de interior, care poate satisface cerințele tuturor centrelor sportive, de la cele mai mici, până la cele mai complexe.

Iluminat de interior pentru terenuri de tenis – Reflectoare cu LED de interior

Iluminat de interior pentru terenurile de tenis

Obiectivul este de a asigura o bună vizibilitate, permițând atât jucătorilor, cât și spectatorilor să urmărească evoluția unui joc. Mingea, indiferent de locația și viteza sa, trebuie să fie întotdeauna clar vizibilă. Crearea unei vizibilități bune necesită un contrast suficient între obiecte și fundaluri, niveluri bune de iluminare și o distribuție uniformă a luminii pe suprafața de joc (uniformitate).

Iluminat de interior pentru bazine de înot – Reflectoare cu LED de interior

Iluminat de interior pentru bazine de înot

Cerința principală este asigurarea siguranței utilizatorilor prin iluminarea adecvată și controlul reflexiilor pe suprafața apei. Controlul reflexiilor de suprafață este deosebit de important pentru a permite personalului să ajute orice înotători aflați în dificultate în piscină. Având în vedere natura complexă a designului piscinei și restricțiile privind poziționarea proiectoarelor, este important ca iluminarea să fie luată în considerare în primele etape ale proiectării piscinei.

Iluminat multifuncțional pentru săli sportive polivalente – Iluminat intensiv Philips

Săli sportive polivalente

Unitățile sportive concepute pentru sporturi multiple ar trebui să se asigure că iluminatul propus ține cont de nevoile tuturor sporturilor care urmează să fie practicate. Trebuie să vă asigurați că proiectul de iluminare produce uniformitatea necesară a iluminării, este suficient de luminos și efectul de orbire este redus la minimum. Corpurile de iluminat trebuie poziționate astfel încât să nu împiedice vederea jucătorilor și oficialilor.

Iluminat pentru hockey pe gheață – Reflectoare de interior

Iluminatul pentru hockey pe gheață

Vizibilitatea obiectelor în mișcare depinde de dimensiunea unghiulară, viteza și luminozitatea fundalului și de lumina înconjurătoare. Este necesar un standard înalt de iluminare, deoarece discul mic și negru, care se mișcă rapid, trebuie să contrasteze cu patinoarul, astfel încât spectatorii și jucătorii să-l poată vedea. Acest lucru este valabil mai ales atunci când există o distanță mare între gheață și spectatori, cum ar fi în arene sau săli.

Deoarece gheața acționează ca un bun reflector difuz, nu trebuie să existe modele puternice de lumină care ar putea distrage atenția de la joc. O bună uniformitate a luminii este importantă pentru a vedea pucul.

Profitați de flexibilitate și control asupra sistemului de iluminat cu PerfectPlay

Doriți să știți mai multe?

Apelați la centrul de contact local pentru întrebări și informații.