Iluminați calea către un birou ce oferă siguranță cu Philips UV-C Upper- Air

Forte Partners

Clădirea de birouri Forte Partners

București, România

În contextul pandemiei COVID-19, Forte Partners a fost nevoit să se adapteze rapid, pentru a le oferi chiriașilor confortul de a se întoarce la birou.

Am instalat în biroul nostru corpuri de iluminat de dezinfectare pentru zona superioară a încăperilor, utilizate din cauza prezenței oamenilor care lucrează în clădire, instalate la o înălțime care împiedică expunerea la sursa de lumină UV-C. Cu ventilația naturală din cameră, acest aer dezinfectat din zona tavanului poate fi recirculat cu efect maxim și, prin urmare, îl considerăm ca fiind aplicația perfectă pentru birourile noastre și alte clădiri populate.
- Stephen Burke, director de construcții, Forte Partners
Provocarea clientului Forte Partners

Provocarea clienților

În contextul pandemiei COVID-19, Forte Partners au fost nevoiți să se adapteze rapid, de aceea au căutat cele mai eficiente proceduri și măsuri de siguranță pentru a le oferi chiriașilor confortul de a se întoarce la birou. Având un accent sporit pe curățenie, obiectivul lor principal a fost să ofere utilizatorilor clădirii posibilitatea de a se concentra asupra activităților lor obișnuite, fără a-și face griji cu privire la problemele de sănătate din birou.

Conceptul și soluția

Ca dezvoltator inovator, Forte Partners avea nevoie de o soluție revoluționară și eficientă pentru clădirea sediului său. Prin urmare, au fost primul partener care a adoptat soluția UV-C în sediul lor central prin instalarea a 6 corpuri de iluminat Philips UV-C Upper Air de dezinfectare în spațiul de birou și în sălile de ședințe. Forte Partners a devenit un pionier în dezinfectarea UV-C a aerului, prezentându-l, de asemenea, chiriașilor, pentru a le demonstra că este posibil să creeze un mediu sigur în care oamenii să rămână și să lucreze.

Echipamentele Philips Upper-Air sunt concepute pentru a purifica aerul prin neutralizarea tuturor germenilor, virusurilor și bacteriilor. Tehnologia este folosită pentru dezinfectare de mai bine de 35 de ani. În 2020, împreună cu Universitatea din Boston, am putut să le testăm și să le certificăm în scopuri generale. 

Fasciculul de raze UV-C este controlat de reflectoare specifice și de designul grilajului. Acest lucru permite dezinfectarea aerului dintr-un spațiu, asigurând în același timp continuarea activităților de zi cu zi sub zona în care dispozitivul este activ. 

Corpurile de iluminat pentru dezinfectarea cu UV-C a aerului superior asigură o dezinfectare continuă. Aerul urcă în zonele superioare ale încăperii prin convecție naturală. Odată ce a fost dezinfectat de corpurile de iluminat, acesta coboară și se amestecă cu straturile inferioare de aer în spațiul de birouri.

Aceasta înseamnă că pot fi operate în timp ce oamenii sunt în cameră, permițând utilizatorilor clădirii să rămână în siguranță, concentrați pe sarcinile lor zilnice. Această soluție este potrivită pentru orice mediu închis în care oamenii au nevoie de protecție – de la spațiile de birouri, așa cum am făcut aici cu Forte Partners, la școli, magazine și chiar fabrici.

Cazuri similare

The Bridge

Iluminatul dinamic al clădirilor de birouri

Bosch

Find out how Bosch is using office lighting to create a productive work atmosphere and save energy.