Scoateți în evidență adevăratele culori cu iluminatul pentru birouri CRI 90

Arătați-vă adevăratele culori: sporiți calitatea vieții dvs. profesionale prin lumină

Având în vedere faptul că designul iluminatului de birou se află pe agenda multor organizații, corpurile de iluminat CRI 90 sprijină un design orientat către sănătate și starea de bine. Iluminatul de birou de astăzi depășește simpla iluminare, cu soluții care creează locuri de muncă mai sănătoase. Odată cu introducerea CRI 90, R9 crește la ≥ 50, ceea ce îndeplinește cerințele de calitate a culorilor din Standardele de construcție WELL v1, caracteristica 58. În plus, trecerea de la CRI 80 la CRI 90 nu implică nicio reducere semnificativă a eficienței energetice (lumeni/Watt) și nicio reducere a fluxului luminos.

CRI 90 pentru birouri

Noul portofoliu CRI 90 îndeplinește și cerința suplimentară privind redarea luminii roșii: suplimentar R9 ≥ 50. Este pe deplin compatibil cu automatizarea eficientă a iluminatului cu senzori de lumină naturală și de ocupare (de ce să aprindeți lumina când nu este nimeni acolo?). CRI 90 duce la următorul nivel confortul bazat pe iluminare.

Contactați-ne

Pentru a afla mai multe despre iluminatul pentru birouri care susține confortul la locul de muncă, utilizați acest formular.