SpaceWise

Transformați-vă locul de muncă cu un sistem de iluminat wireless

Preluați controlul asupra iluminatului

SpaceWise este un sistem de iluminat fără fir, ușor de utilizat și flexibil, care vă permite să:

  • Creați zone de lumină personalizate în spațiul dvs. de birou  
  • Obțineți economii mari prin tehnologia LED și diferite opțiuni de reglare a intensității luminii
  • Măriți confortul angajaților printr-o calitate mai bună a luminii și opțiunea de personalizare a setărilor de lumină
Iluminatul eficient energetic cu senzori de prezență reduce costurile asociate energiei

Avantajele SpaceWise pe scurt

Economisește energie, reduce costurile

Corpurile de iluminat cu LED și senzorii integrați reduc consumul de energie cu până la 70%. Reglarea automată a intensității luminii vă asigură că plătiți pentru lumină doar când și unde este nevoie.

Oferă confort vizual

Setați niveluri de intensitate a luminii care stimulează productivitatea și cresc nivelul de confort, satisfacție și siguranță al angajaților.

Ușor de instalat

Configurarea plug-and-play facilitează instalarea. Ca sistem autonom, nu necesită o rețea, un computer sau un contor de lumină.

Flexibil

Aplicația de configurare Philips oferă o flexibilitate totală: puteți modifica cu ușurință modelele de configurare a senzorilor și puteți reconfigura grupuri de iluminat sau corpuri de iluminat individuale pentru a vă satisface nevoile.

Protejați planeta, măriți valoarea activelor

Tehnologia LED sustenabilă nu ajută doar mediul înconjurător, ci asigură, de asemenea, conformitatea instalației dvs. și vă poate permite să obțineți chiar și credite de certificare pentru clădiri ecologice

Cum funcționează SpaceWise

Cu funcția de timp de ocupare, SpaceWise vă permite să creați zone de iluminat personalizate în spațiul dvs. deschis de birouri.

Pachetul SpaceWise

Într-un pachet simplu, SpaceWise oferă iluminat LED de lungă durată, de înaltă calitate și atractiv din punct de vedere estetic, combinat cu sisteme de comandă wireless flexibile și o aplicație de punere în funcțiune simplă și ușor de utilizat.

O parte integrantă a acestui pachet este familia de corpuri de iluminat LED SlimBlend. Gama de corpuri de iluminat vă îmbunătățește locul de muncă, oferind lumină de înaltă calitate și un design atractiv. Fiecare corp de iluminat are un senzor integrat de lumină naturală, care partajează informații despre ocupare prin rețeaua wireless. Senzorul de lumină naturală asigură livrarea cantității potrivite de lumină în spațiul de lucru atunci când angajații sunt prezenți, asigurând confort vizual.

Configurați cu ușurință sistemul de iluminat prin intermediul unui instrument de punere în funcțiune integrat într-o aplicație.

Aplicația de punere în funcțiune

Servicii pentru SpaceWise

servicii pe întreaga durată de viață

Servicii pe întreaga durată de viață

Protejați investiția în birourile dvs. printr-un pachet personalizat de servicii de la Signify, care asigură performanțe pe termen lung și o funcționare lipsită de probleme.

Contact

Apelați la centrul local de contact dacă aveți întrebări sau doriți informații.

Descărcări

Aflați mai multe despre sistemele de iluminat pentru clădirea dvs.

Interact Office

Interact office

Cu iluminatul inteligent pentru birou activat de software-ul de management al iluminatului Interact Office, clădirile de birouri pot să beneficieze de eficientizări valoroase oferind, în același timp, un mediu de lucru mai productiv și mai confortabil. 

Mai multe despre iluminatul pentru...