Adevărații profesioniști aleg noi conexiuni pentru noi oportunități

Lămpi LED Philips MasterConnect

Cine spune că trebuie să cheltuiești mulți bani pentru a avea un iluminat inteligent? Faceți primul pas cu lămpile LED Philips MasterConnect: lămpi LED inteligente cu montare în instalații existente care vă oferă o modalitate simplă și perfectă de a vă moderniza sistemul și de a vă bucura de toate beneficiile iluminatului conectat.

Nu există nicio modalitate mai bună de a duce soluțiile de iluminat la nivelul următor.

Instalare ușoară

Modernizarea wireless fără gateway și configurarea intuitivă ghidată de aplicația mobilă fac ca instalarea să fie rapidă și lipsită de probleme.

Convenabil și eficient

Programați sistemul de iluminare pentru a asigura reglarea intensității luminoase fără fir, detectarea gradului de ocupare și captarea luminii diurne pentru un confort sporit și economii mai mari de energie.

Sistem scalabil

Este suficient să adăugați un gateway pentru a vă bucura de toate beneficiile sistemelor bazate pe cloud – fără a fi nevoie să reconectați sau să actualizați componentele existente.

Ghid de aplicații pentru conținut

Creați un orizont de posibilități în fiecare cameră

Acest ghid vă oferă diverse sfaturi pline de inspirație și informații despre lămpile și componentele LED MasterConnect potrivite pentru rezultate excelente și efectul deosebit pe care dvs. și clienții dvs. doriți să le vedeți.

Pregătiți-vă pentru iluminarea conectată

Interact

Duceți iluminatul la următorul nivel

Lămpile LED Philips MasterConnect pot fi utilizate și cu aplicația Interact. Cu Interact, puteți adăuga pur și simplu o poartă de acces pentru a vă bucura de avantajele bazate pe cloud, de la monitorizarea de la distanță a sistemului până la setările de lumină personalizabile pentru angajații clientului dvs. – fără a fi nevoie de modificări hardware sau recablare.

Găsiți un distribuitor

Găsiți cel mai apropiat distribuitor sau partener.

Contactați-ne

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați.

Produse similare

Compatibilitate cu Interact

Lămpile și corpurile de iluminat Philips Interact Ready funcționează cu aplicația intuitivă Interact Pro pentru a oferi iluminatul conectat întreprinderilor mici și mijlocii

Centrul pentru instalatori

Toate informațiile relevante pentru instalatori privind corpurile de iluminat LED CoreLine care economisesc energie, lămpile LED și tuburile LED cu montare pe vechile instalații și iluminatul convențional.