Iluminat de dezinfectare Philips UV-C la EDEKA

Introducere – UV-C Edeka

EDEKA Clausen

Hamburg, Germania

La EDEKA Clausen, un nivel suplimentar de protecție a cumpărătorilor și angajaților este asigurat cu iluminatul Philips UV-C de dezinfectare a aerului.

Suntem mândri că suntem primul supermarket din Germania care oferă atât cumpărătorilor, cât și angajaților noștri un nivel suplimentar de protecție. Colaborăm de mulți ani, cu mult succes, în domeniul iluminatului cu Signify și, împreună, ne propunem să oferim clienților noștri cea mai bună experiență de cumpărături posibilă.
- Dr. Dirk-Uwe Clausen, Director general
Provocarea clienților UV-C Edeka

Provocarea clienților

Pandemia de Coronavirus a adus cu sine o serie de provocări legate de cumpărături. Ultimul lucru de care avem nevoie este să ne facem griji pentru sănătatea și siguranța noastră în timpul cumpărăturilor. Nevoia de opțiuni de dezinfectare – în special pentru aerul din interior, dar și pentru suprafețe și echipamente, a crescut semnificativ. Iată o provocare cu care s-a confruntat supermarketul EDEKA Clausen din Hamburg pentru a oferi mai multă siguranță clienților și angajaților.

Soluția

EDEKA Clausen este primul supermarket din Germania care oferă un nivel suplimentar de protecție cu 31 de corpuri de iluminat de dezinfectare pentru aerul superior UV-C Philips, instalate pentru a acoperi suprafața 1.315,70 m2 a unui magazin din Hamburg. Deoarece dispozitivele pentru aer superior sunt echipate cu ecranare și optică pentru a preveni expunerea la radiațiile UV-C, angajații pot gestiona rafturile, iar clienții își pot face cumpărăturile în deplină siguranță.

Cazuri similare

Magazinele Spolem

Dezinfectare cu UV-C a suprafețelor și a aerului pentru a oferi protecție suplimentară vizitatorilor, personalului și cumpărătorilor din magazinele Spolem din Polonia.

to.market Italia

Dezinfectare cu UV-C a suprafețelor și a aerului pentru a oferi protecție suplimentară personalului și cumpărătorilor din magazinele to.market din Milano.