Primul lanț comercial din Polonia dezinfectat cu UV-C

Introducere Spolem

Magazinele Spolem

Ozorków, Polonia

Dispozitivele de dezinfectare Philips UV-C reduc riscul de contaminare pentru clienții și angajații magazinelor „Społem” și măresc siguranța și confortul la cumpărături. 

Considerăm că investiția în dispozitivele de dezinfectare Philips UV-C confirmă calitatea și credibilitatea mărcii noastre – mai ales într-o situație atât de dificilă precum pandemia de coronavirus.”
Agnieszka Derlecka, președintele magazinelor „Społem”, Ozorków
Provocarea clientului Spolem

Provocarea

Społem este unul dintre cele mai mari lanțuri de retail din Polonia, cu peste 3.000 de magazine. Pentru a proteja personalul și clienții în timpul pandemiei, Społem a dorit să mențină cele mai înalte condiții sanitare pentru a preveni răspândirea bolilor, dar fluxul constant de clienți a făcut ca aceasta să fie o adevărată provocare.

Soluția Spolem

Soluția

Pe tavane, au fost montate dispozitive Philips UV-C de dezinfectare a aerului superior. Acestea emit în mod continuu radiații UV-C în partea superioară a magazinului, permițând totuși clienților să continue cumpărăturile în timpul funcționării lor. Pentru dezinfectarea suprafețelor, au fost instalate baghete UV-C, care se activează automat noaptea, când nu este nimeni prezent.

Cazuri similare

EDEKA Germania

EDEKA Clausen din Germania alege iluminatul Philips UV-C pentru dezinfectarea aerului, pentru a-și proteja magazinele împotriva bacteriilor și virusurilor.

to.market Italia

Dezinfectare cu UV-C a suprafețelor și a aerului pentru a oferi protecție suplimentară personalului și cumpărătorilor din magazinele to.market din Milano.