Primul supermarket italian care protejează cumpărătorii cu UV-C

Introducere to.market

To.market

Milano, Italia

To.market a instalat dispozitive de dezinfectare cu UV-C Philips în două magazine din Milano. Scopul lor final este să le instaleze în întregul lor lanț de magazine.

Citat to.market
Căutăm mereu tehnologii și servicii care să ne permită să ținem pasul cu schimbările. Din acest motiv, am ales să colaborăm cu Signify și să folosim tehnologia sa inovatoare de iluminat cu UV-C pentru dezinfectarea suprafețelor și a aerului.
Mattia Ballabio, CEO to.market
Provocarea to.market

Provocarea clienților

În timpul pandemiei COVID-19, cea mai mare preocupare a lanțului to.market a fost să găsească o modalitate de a se adapta la noile provocări generate de urgența sanitară. Aceasta a inclus adoptarea de măsuri de neutralizare a virusurilor și bacteriilor de pe suprafețe, obiecte și din aer pentru a se asigura că clienții au un mediu perfect dezinfectat în care să facă cumpărături.

Soluția to.market

Soluția

Au fost instalate cinci baghete de dezinfectare cu UV-C Philips pentru a acoperi cele mai aglomerate zone ale magazinelor, cum ar fi casele de marcat și cărucioarele de cumpărături, deoarece ciclul lor de dezinfectare este activat doar în absența oamenilor. Datorită distribuției omogene a luminii UV-C, aceasta poate dezinfecta suprafețele și obiectele dintr-o cameră în doar câteva secunde.

Cazuri similare

Magazinele Spolem

Dezinfectare cu UV-C a suprafețelor și a aerului pentru a oferi protecție suplimentară vizitatorilor, personalului și cumpărătorilor din magazinele Spolem din Polonia.

EDEKA Germania

EDEKA Clausen din Germania alege iluminatul Philips UV-C pentru dezinfectarea aerului, pentru a-și proteja magazinele împotriva bacteriilor și virusurilor.