Soluțiile Philips UV-C utilizate în magazinele DM

Introducere – Magazinele DM

Lanțul de farmacii DM, Bratislava, Slovacia

Bratislava, Slovacia

Magazinele DM pot fi acum dezinfectate cu Philips UV-C Upper Air.

Citat magazine DM
Instalarea iluminatului cu UV-C în Slovacia este în curs de realizare. Sursele UV-C sunt capabile să elimine bacteriile și virusurile și contribuie la protecția sănătății clienților și angajaților.
Lanțul de farmacii DM din Slovacia
Soluția pentru magazinele DM

Provocarea clienților

Signify, lider mondial în domeniul iluminatului, a demarat un proiect pilot de dezinfectare prin iluminarea UV-C a aerului din farmaciile DM. Sursele UV-C sunt capabile să elimine bacteriile și virusurile și contribuie în mod semnificativ la protecția sănătății clienților și angajaților.

Soluția

Fiecare magazin DM este echipat cu corpuri de iluminat UV-C AirWall Mounted (montate pe tavan), precum și cu corpuri de iluminat Philips pentru aer montate pe perete. Radiația UV-C emisă de aceste corpuri de iluminat este optimizată pentru încăperi cu tavane joase și este radiată orizontal la nivelul dispozitivului și deasupra acestuia. Această metodă permite dispozitivului să dezinfecteze un volum maxim de aer, garantând totodată siguranța în funcționare a dispozitivului și lipsa interferențelor cu funcționarea magazinului. 

Cazuri similare

Magazinele Spolem

Dezinfectare cu UV-C a suprafețelor și a aerului pentru a oferi protecție suplimentară vizitatorilor, personalului și cumpărătorilor din magazinele Spolem din Polonia.

EDEKA Germania

EDEKA Clausen din Germania alege iluminatul Philips UV-C pentru dezinfectarea aerului, pentru a-și proteja magazinele împotriva bacteriilor și virusurilor.

to.market Italia

Dezinfectare cu UV-C a suprafețelor și a aerului pentru a oferi protecție suplimentară personalului și cumpărătorilor din magazinele to.market din Milano.