Gusturile românești într-o lumină perfectă

Interior

Mega Image Magazin,

București, Romania

Ca parte a unui proces intens de extindere in România, Mega Image creează un lant de magazine bine-cunoscut pentru modul său de îmbogățire a experienţei consumatorilor. Ambianta primitoare este acum completată de soluții de iluminat cu afișare dinamică care transformă și personalizează magazinul.

Am găsit in Philips un partener de iluminat perfect, un inovator continuu în acest domeniu care a înțeles modul nostru de a fi și a creat o lumină caldă pentru clienții noștri, dar si pentru produse.
- Elena Stefanescu Marcu: Mega Image Architect
Mega image interior 2
Mega image interior 3
Mega image interior 4

Provocarea de la client

Fondat în 1995, cel mai mare lanț de supermarketuri din Romania, Mega Image este acum compus din 410 de magazine. Atitudinea caldă fată de consumatori a construit un moment important prin intermediul unui nou concept-Gusturi Românești, o gamă de produse realizată în colaborare cu furnizorii locali.

Iluminatul potrivit

Pentru iluminatul general, Modulul LED folosit pentru Philips SM120V oferă clienților o vizibilitate clară, ceea ce îi face să se simtă confortabil într-o lumină caldă, imbunătătind experiența de cumpărături și creând o atmosferă fresh. Spotul Master LED LVD pentru Philips Definitif a fost folosit pentru a evidenția toate categoriile de produse din magazin și culorile lor vibrante și pentru a scoate în evidentă calitatea și prospețimea produselor tradiționale prezentate.

Echipa

Echipa

Mega Image

Client

Dan Ionescu

LiAS Engineer - Indoor at Philips lighting

Elena Jaja

Retail Key Account Manager at Philips lighting