Protecție suplimentară împotriva virusurilor cu iluminat pentru dezinfectare

Introducere – restaurantul Varoulko

Restaurantul Varoulko

Grecia

Restaurantul Varoulko a ales o soluție sigură și dovedită cu iluminatul de dezinfectare Philips UV-C, pentru a-și păstra oaspeții și colegii în siguranță în perioada COVID.

În perioada COVID, a trebuit să decidem cum să asigurăm sănătatea vizitatorilor noștri. Ne bucurăm foarte mult că soluția ideală a venit prin Signify.
Lefteris Lazarou – Bucătar distins cu o stea Michelin, restaurantul Varoulko de pe litoral
Provocarea clienților restaurantului Varoulko

Provocarea

În timpul pandemiei de COVID, au fost introduse multe măsuri pentru a reduce răspândirea virusului. Pentru restaurante, aceste măsuri au dus la scăderea gradului de ocupare, iar în anumite perioade de pandemie a dus chiar la închiderea restaurantelor. Nevoia de opțiuni de dezinfectare si mai ales a spatiilor interioare a crescut semnificativ. Clientul s-a confruntat cu provocarea de a minimiza riscul de infecție și de a oferi siguranță suplimentară vizitatorilor și angajaților în restaurantul său premiat de Michelin.

Iluminatul potrivit

În urma evaluării noastre, Signify a propus o soluție special adaptată nevoilor clienților și angajaților restaurantelor, care ar contribui la redeschiderea în siguranță a spațiilor din interior. În zona bucătăriei, au fost instalate 28 de dispozitive Philips pentru dezinfectare UV-C, iar în zona de luat masa au fost instalate 10 dispozitive Philips pentru dezinfectare UV-C.

Cazuri similare

Lanțul de cafenele Moza

Lanțul de cafenele Moza din Vietnam alege iluminatul de dezinfectare UV-C Philips ca soluție ideală pentru a oferi siguranță și protecție suplimentară împotriva COVID-19.

Hotelul Arizona din Lignano

Hotelul Arizona a ales tehnologia inovatoare Philips UV-C pentru a oferi oaspeților săi siguranță într-un mediu bine dezinfectat.

"Trattoria Arlati, restaurant premiat"

Restaurantul „Premiata Trattoria Arlati” din Milano a ales tehnologia Philips UV-C pentru a garanta dezinfectarea aerului din mediile sale.