Protecție suplimentară în vacanță datorita tehnologiei UV-C

Daniel

Hotel Arizona

Lignano Sabbiadoro, Italia

Hotel Arizona a ales tehnologia inovatoare și eficientă Philips UV-C Signify pentru a asigura dezinfectarea și liniștea sufletească a oaspeților și angajaților săi.

Dezinfectarea aerului în medii foarte aglomerate devine din ce în ce mai relevantă. Suntem mândri să oferim, prin tehnologia noastră UV-C, senzația de securitate oaspeților hotelului Arizona.
- Julian Rymarz, Manager pentru Afaceri Publice și Guvernamentale IIG
Provocarea

Provocarea

Printre prioritățile în creștere ale industriei hoteliere, asigurarea liniștii sufletești a oaspeților, în special în timpul sezonului de vârf pentru turism, ocupă un loc de frunte. Din acest motiv, hotelul Arizona a ales tehnologia inovatoare de dezinfectare a aerului Philips UV-C de la Signify pentru a crea un strat suplimentar de protecție în zone precum recepția, coridoarele, barurile și restaurantele.

ligano

Sentiment de siguranță datorită tehnologiei UV-C

Pentru a îmbunătăți dezinfectarea zonelor Hotelului Arizona cum ar fi recepția și restaurantul, Signify a instalat 7 dispozitive Philips UV-C Upper Air. Acestea dezinfectează direct aerul din partea superioară a mediului fără a întrerupe activitățile normale. Într-adevăr, datorită tehnologiei lor inovatoare, acestea neutralizează rapid orice virusuri și bacterii utilizând recircularea normală a aerului. În acest fel, oaspeții hotelului Arizona se vor putea bucura de șederea lor știind că există un nivel suplimentar de protecție.

Cazuri similare