Restaurantul premiat Trattoria Arlati alege confortul asigurat de Philips UV-C

Premiata Trattoria Arlati

Premiata Trattoria Arlati

Milano, Italia

Istorica „Premiata Trattoria Arlati” a ales tehnologia de dezinfecție UV-C de la Signify pentru a oferi un nivel suplimentar de protecție pentru clienții și angajații săi.

Am ales tehnologia UV-C de la Signify și eficiența oferită de dispozitivele sale pentru a continua să oferim liniște sufletească, astfel încât oaspeții noștri să se poată bucura de mâncarea și muzica noastră.
Leopoldo Arlati, proprietar Premiata Trattoria Arlati
Provocarea

Provocarea

Printre prioritățile pentru redeschiderea sectorului HORECA în urma pandemiei, a fost oferirea unui nivel suplimentar de protecție pentru angajați și oaspeți. Acesta a fost un factor fundamental pentru „Premiata Trattoria Arlati”. Restaurantul tradițional a dorit să se asigure că oaspeții săi se pot bucura în deplină liniște sufletească de experiența restaurantului. Acesta a ales dispozitivele Philips UV-C de dezinfectare a aerului superior pentru a ajuta la atingerea acestui scop.

Dezinfectarea aerului pentru un mediu mai sigur

Dezinfectarea aerului pentru un mediu mai sigur

O combinație de 2 tipuri de dispozitive de dezinfectare a aerului Philips UV-C a fost selectată pentru a asigura cea mai bună performanță în dezinfectarea aerului în toate zonele restaurantului. Pentru instalație, au fost combinate 4 dispozitive de dezinfectare UV-C a aerului superior, montate pe perete, cu 4 dispozitive UV-C cu aer activ. Combinația de dispozitive face posibilă dezinfectarea eficientă a aerului în timp ce oaspeții se bucură de masă și asigură înlocuirea aerului de până la 20 de ori pe oră fără nicio întrerupere a experienței sau a activităților de lucru.

Sistem Philips de dezinfectare activă a aerului cu UV-C

Dispozitivul de dezinfectare activă a aerului cu UV-C este conceput pentru a dezinfecta, fără întrerupere, aerul din încăperile de dimensiuni mici și cu tavane mai joase.

Proiecte similare