Vizite mai sigure la cafenelele Moza datorită iluminatului de dezinfectare

introducere mozasvietnam

Lanțul de cafenele Moza

Vietnam

Lanțul de cafenele Moza a ales o soluție sigură și dovedită – iluminatul de dezinfectare Philips UV-C – pentru a-și menține clienții și angajații în siguranță în perioada COVID.

De fiecare dată când un client vizitează lanțul meu de cafenele, personalul și cu mine prezentăm sistemul de dezinfectare în care magazinul a investit pentru a crește încrederea și satisfacția din partea lor.
Nguyen Nhat Bang, fondator și proprietar al lanțului de cafenele Moza
provocarea clientului mozasvietnam

Provocarea

Epidemia COVID-19 s-a dezlănțuit, iar numărul clienților care veneau la cafenea a scăzut. Mai mult, angajaților le era frică să meargă la muncă, deoarece riscau să se infecteze la serviciu. Deoarece cafenelele au, de obicei, mulți oameni care stau și cumpără lucruri simultan, este ușor să te infectezi prin picături sau prin calitatea insuficientă a aerului din spațiile închise cu aer condiționat.

Iluminatul potrivit

Într-un spațiu închis, aerul trebuie dezinfectat pentru o siguranță sporită a angajaților și clienților. Pentru a facilita acest lucru, lanțul de cafenele a instalat dispozitive Philips UV-C de dezinfectare a aerului superior montate pe tavan în cafenelele lor, care funcționează silențios și eficient și permit activitatea normală a proprietarului cafenelei și vizitatorilor. Managerii cafenelelor promovează în mod activ tehnologia în discuțiile cu clienții lor, pentru a-i asigura că sunt protejați în timpul vizitelor.

Cazuri similare

Hotelul Arizona din Lignano

Hotelul Arizona a ales tehnologia inovatoare Philips UV-C pentru a oferi oaspeților săi siguranță într-un mediu bine dezinfectat.

Restaurantul Varoulko

Restaurantul Varoulko alege iluminatul de dezinfectare Philips UV-C ca soluție ideală pentru a oferi siguranță și protecție suplimentară împotriva virusurilor.