Îmbunătățirea calității aerului din clinica Vauban cu puterea luminii

Introducere – clinica Vauban

Clinica Vauban

Livry-Gargan, Franța

Clinica Vauban a ales o soluție sigură, cu eficiență demonstrată, cu corpuri de iluminat UV-C Philips, pentru a reduce răspândirea tuturor bolilor infecțioase și transmise prin aer, cum ar fi COVID-19.

client clinica vauban
După o instalare inițială cu succes în sala de așteptare pentru consultații neprogramate, am ales să ne dotăm toate sălile de consultație pentru a proteja pacienții și personalul.
- Dr. Dirk-Uwe Clausen, Director general
Provocarea de client a clinicii Vauban

Provocarea

Clinica Vauban este situată în apropiere de Paris, într-o zonă care are un focar activ și intens de COVID-19. Protejarea pacienților și a personalului este o problemă majoră, motiv pentru care clinica a dorit să instaleze corpuri de iluminat de dezinfectare UV-C în încăperile în care sunt primiți pacienții.

Iluminatul potrivit

În clinica Vauban, în sălile de așteptare și sălile de consultație, au fost instalate corpuri de iluminat pentru dezinfectarea aerului superior Philips UV-C. Radiația UV-C este un dezinfectant cunoscut pentru aer, suprafețe, obiecte și apă, care poate ajuta la atenuarea riscului de dobândire a unei infecții și este utilizată pe scară largă de mai bine de 40 de ani.

Cazuri similare

Spitalul Universității de Silvicultură din Beijing

Dezinfectare cu UV-C a suprafețelor și a aerului pentru protecția suplimentară a vizitatorilor, personalului și pacienților Spitalului Universității de Silvicultură din Beijing.

Spitalul Mioveni

Spitalul Mioveni - luminat calitativ pentru servicii medicale superioare

Optimax

Ajutăm OPTIMAX să-și realizeze viziunea asupra clădirilor sănătoase